Ke stažení

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

Nakladatel: BizBooks 2020
Ihned
279 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

279 Kč
Není v prodeji
279 Kč
pohlídat

Anotace

Když mi byly tři, rozbil jsem si hlavu o bidet. Když mi bylo devět, rozbil jsem si hlavu o kolo, které jsem vedl do kopce. Myslím, že bych vůbec neměl cestovat, protože jsem hrozně nešikovnej. Ale stejně to dělám. Radši ale chodím pěšky, protože tak je to nejbezpečnější. Jednoduše vyrazím na cestu a čekám, co mě tam potká. Tentokrát jsem se vydal...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(5x)

Vaše hodnocení
Objavila som knihu náhodou vo fáze čítania rôznych cestopisov a aj keď v knihe nejde moc o geografický popis Číny - chvalabohu :), o to viac sa dozvieme o jej ľuďoch . Zibura píše vtipne, cestuje vtipne , píše zábavne . Naozaj oddychové čítanie a aj veľmi inšpirujúce...
Přesně podle mého gusta, vkusu, srdce, duše. Co já se na svých kurzech trénování paměti namluvím: pište si deník, pište si deník, pište si deník. Dokonce jsem se "obětovala" a pár let psala na své stránky, abych šla příkladem. Na Ladislava ale nemám. Už se těším na cestu do Jeruzaléma v jeho společnosti.

Krasna knizka obsahem i formou. Koupil jsem ji dceri k vanocum, ale nevydrzel to a precetl si ji sam. Chechtal jsem se od zacatku az do konce. Jen je mi lito autorovi matky, protoze veci, ktere autor dela, jsou dost silene.
zibura je zacinajici fenomen a tahle jeho knizka je naprosta pecka. a pokud nevite co dat nekomu pod stromecek, tahle knizka je idealni vanocni darek.
Povídání Ladislava Zibury je zaručeným receptem jak se pobavit. Audio knihu vypráví sám autor. Jeho historky z cest, tentokrát po Číně a Nepálu, dávají možnost nahlédnout do místní kultury obyčejných lidí, které na svých převážně pěšších cestách potkává a mluví s nimi, i když nemluví zrovna jejich jazykem.
Zobrazit další (2)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Pěšky mezi buddhisty a komunisty
Autor:
Zibura, Ladislav
Nakladatel:
BizBooks
EAN:
EK522545
Doporučená prodejní cena:
279 Kč
Popis:
Elektronická kniha, 304 stran, bez zabezpečení DRM, 3,8 MB ePUB ePUB, 5,7 MB Mobi Mobi, 4,8 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2020 (2. vydání)