Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
beletrie

Když se rojí smrt
Na počátku letních prázdnin je nalezena mrtvola včelaře, který zemřel na anafylaktický šok, když byl pobodán stovkami zdivočelých a zmatených včel. Záhy je jasné, že se jedná o vraždu, včelař byl připoutaný ke stromu v bezprostřední blízkosti úlů.
beletrie
Ukázky

Když se rojí smrt

169 Kč
Koniáš - Muž na stezce & Konec vlka samotáře - 20%
(2x)
Další kniha jednoho z nejčtenějších českých autorů fantasy. Žádná stezka není neschůdná, žádná ulička příliš temná a žádné tajemství není zakopáno dostatečně hluboko, aby nestálo za to po něm pátrat.
beletrie
Ukázky

Koniáš - Muž na stezce & Konec vlka samotáře

199 Kč
159 Kč
Koniáš - Vlk samotář - 20%
Hrdina knihy Muž na stezce a románu Na ostří čepelí se vrací v novém příběhu. Nejmocnější z vládců pochopili, že za problémy, které znepříjemňují život stojí právě on. Začíná hon, který v historii nemá obdoby ...
beletrie
Ukázky

Koniáš - Vlk samotář

199 Kč
159 Kč
Královna Žofie a Václav IV. - 20%
Mladý Václav IV. se nemůže dočkat sňatku s půvabnou Žofií. Avšak královna brzy po svatbě pozná manželovu krutou tvář, jeho záchvaty vzteku a nenávisti. Nediví se, že král má tolik nepřátel a že mu často jde jak o trůn, tak i o život.
beletrie
Ukázky

Královna Žofie a Václav IV.

149 Kč
119 Kč
Krimi dekameron 3 - 20%
Třetí díl povídek z policejních začátků autora! Opět namíchal koktejl napětí, erotiky a humoru, tak jako ve dvou předchozích knihách Krimi DEKAMERON 1 a 2. Užijte si příběhy, které napsal život sám a autor se stal jejich vypravěčem.
beletrie
Ukázky

Krimi dekameron 3

99 Kč
79 Kč
Larcenists and Lambs - 20%
(16x)
Je tu něco znepokojivého v dnešní společnosti. Krize stíhá krizi, svět velkých peněz se otřásá. A dva svérázní manželé s úžasem zjišťují, že pod povrchem je všechno jinak, než se na první pohled zdá…
beletrie
Ukázky

Larcenists and Lambs

217 Kč
174 Kč
Láska v době globálních klimatických změn - 20%
(6x)
Novela Láska v době globálních klimatických změn vypráví o globální vesnici zvané Země, ilogičnosti rasismu i nevyzpytatelných cestách srdce, a hlavně o tom, jak se všichni bojíme změn, zatímco ta největší z nich se odehrává kolem nás.
beletrie
Ukázky

Láska v době globálních klimatických změn

169 Kč
135 Kč
Lovec králíků - 20%
(8x)
Šestý díl série o komisaři Joonu Linnovi.
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým strhujícím příběhem o komisaři JoonuLinnovi.
beletrie
Ukázky

Lovec králíků

249 Kč
199 Kč
Marie a Magdalény - 20%
(6x)
Kniha osobitým způsobem vypráví o lásce, o naději, o světle v temnotách a o vnitřním zdroji síly, která každé z nich umožní nést hlavu vztyčenou navzdory nepřízni osudu i historie.
beletrie
Ukázky

Marie a Magdalény

169 Kč
135 Kč
Medvědín - 20%
(7x)
Pro většinu lidí neznamená vítězství na juniorském mistrovství v ledním hokeji nic moc, ale pro obyvatele Björnstadu to znamená všechno.
beletrie
Ukázky

Medvědín

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>