Nejprodávanější e-knihy - leden 2020
ekonomie

Vedení a řízení lidských zdrojů - 20%
Vést, nebo řídit? To je otázka, kterou si často klade mnoho vedoucích pracovníků. Řídit můžete například auto či jiný dopravní prostředek. Lidi byste však měli především vést. A to je hlavním tématem knihy, kterou právě držíte v ruce.
ekonomie
Ukázky

Vedení a řízení lidských zdrojů

144 Kč
115 Kč
Plánování a kontrola - 20%
Autorka vám v této publikaci odpoví na otázky — jak vybudovat efektivní systém plánování, reportingu a kontroly, jak efektivně řídit podnikové aktivity, jak dosáhnout stanovených cílů.
ekonomie
Ukázky

Plánování a kontrola

169 Kč
135 Kč
Znalostní management a proces jeho zavádění - 20%
Firemní manažeři a studenti v knize najdou ucelený pohled na znalostní management jako moderní manažerskou disciplinu. Po seznámení se s základními pojmy se čtenáři dozví praktické informace o znalostním managementu z různých úhlů pohledu.
ekonomie
Ukázky

Znalostní management a proces jeho zavádění

302 Kč
242 Kč
Inventarizace v praxi - 20%
Uznávaný odborník odpovídá na všechny možné otázky — provede vás všemi povinnostmi, které souvisejí s prováděním inventarizace majetků a závazků v praxi účetních jednotek.
ekonomie
Ukázky

Inventarizace v praxi

220 Kč
176 Kč
Platební styk - 20%
Kniha je úvodem do problematiky platebního styku. Podává stručný přehled o soudobém platebním styku a jeho realizaci. S touto problematikou se můžete seznámit v rozsáhlejších knihách o bankovnictví.
ekonomie
Ukázky

Platební styk

191 Kč
153 Kč
Řízení jakosti a ochrana spotřebitele - 20%
Druhé, aktualizované vydání praktické publikace nabízí nejnovější poznatky z oblasti jakosti, řízení jakosti a ochrany spotřebitele. Kniha obsahuje přehled nejdůležitější legislativy jakosti a přístupů zabezpečování jakosti ve smyslu norem ISO 9000.
ekonomie
Ukázky

Řízení jakosti a ochrana spotřebitele

246 Kč
197 Kč
Finanční analýza obchodních a státních organizací - 20%
Úspěšný podnikatel, investor a manažer musí mít jasno v otázce kritéria výkonnosti podniku, způsobu jeho vyjádření a měření.
ekonomie
Ukázky

Finanční analýza obchodních a státních organizací

144 Kč
115 Kč
Business Intelligence - 20%
Business Intelligence (BI) je moderním způsobem užití informačních technologií při analýzách, plánování a rozhodování firmy.
ekonomie
Ukázky

Business Intelligence

253 Kč
202 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 88 položek
<< < 1 .. 7 8 9