Nejprodávanější hudba - leden 2020

Koleda
Svátky zimního slunovratu jsou v těsné blízkosti katolických Vánoc. Obě tradice jsou součástí našich dějin a o prolínání těchto dvou tradic je deska Tomáše Kočka & Orchestru, album složené z koled oproštěných od všech komerčních pozlátek.

Koleda

179 Kč
Ztracený ve světě
Oldřich Janota je velkou ikonou českého písničkářství a řada umělců ve spolupráci s Indies Scope se rozhodla vzdát mu poctu k jeho jubilejnímu výročí a to na speciální kompilaci nazvanou Ztracený ve světě – A Tribute To Oldřich Janota.

Ztracený ve světě

269 Kč
Nech světlo dohořet, Kateřino
Studiové album MCH BANDu Nech světlo dohořet, Kateřino je z roku 2007. Deska má dvě roviny - Ta první představuje kapelu beze změn – skupinu vede Mikoláš Chadima, který zpívá texty Ivana Wernische. Druhá je opačná – změnilo se téměř všechno ostatní.

Nech světlo dohořet, Kateřino

224 Kč
Live!
Karel Kryl na pódiu - a hned na tom historicky mimořádném! Lidé milují Kryla především originálního, písničkářského, akusticky autentického.

Live!

316 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Nebozízek
(1x)
Druhé album kapely Veselá bída Nebozízek vrtá především do valašské, respekktive moravské tradice lidové písničky.

Nebozízek

224 Kč
Hyjé!
Album je plné jezdců, rytířů, lovců lebek, pánů v kočáře, krasojezdkyň, a písně jsou to v naprosté většině příběhové v rytmu rock'n'rollu, jazzu, popu, tanga, dechovky, klezmeru, cirkusu i šansonu.

Hyjé!

269 Kč
Waltz
Po dvaceti letech od vydání v roce 1999 vychází reedice alba Waltz.

Waltz

269 Kč
Zabijačka
Legendární pořad legendární kapely konce 70. let o nepodařené zabíjačce a zlotřilých hostech.

Zabijačka

212 Kč
K smrti vylekán
Happeningové sdružení recitátorů hovadných textů.

K smrti vylekán

212 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 90 položek
<< < 1 .. 7 8 9