Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
podle věku

Praktická kardiologie - 20%
Skripta Praktická kardiologie jsou určena především pregraduálním studentům 4. a 5. ročníku medicíny, kteří se seznamujíí s klinickou praxí.
podle věku
Ukázky

Praktická kardiologie

150 Kč
120 Kč
Ateroskleróza - 20%
Kniha obsahuje výběr nejvýznamnějších přednášek pracovníků IV. interní kliniky 1. LF UK a VFN v Praze, které byly prezentovány v poslední době na kongresu Atherosklerosa, odborné akci s 12letou tradicí.
podle věku
Ukázky

Ateroskleróza

297 Kč
238 Kč
Cestovní ruch - podnikatelské principy a příležitosti v praxi - 20%
Prakticky zaměřená publikace s mnoha příklady je určena zejména podnikatelům v cestovním ruchu, pracovníkům veřejné správy a vzhledem k tomu, že představuje i teoretická východiska, tak i studentům středních a vysokých škol.
podle věku
Ukázky

Cestovní ruch - podnikatelské principy a příležitosti v praxi

254 Kč
203 Kč
Atlas fyziologických regulací - 20%
Převážně obrazová učebnice s 329 schématy a s doprovodným shrnujícím textem. Schémata popisují složité řídící obvody pomocí zjednodušených blokových zpětnovazebných obvodů, které napomáhají k pochopení regulačních pochodů v organizmu.
podle věku
Ukázky

Atlas fyziologických regulací

594 Kč
475 Kč
Němčina - testy a cvičení - 20%
Chcete si zlepšit a procvičit svou němčinu? Učili jste se německy a máte pocit, že už zapomínáte? Zkuste si udělat pár cvičení a uvidíte sami, jak na tom jste.
podle věku
Ukázky

Němčina - testy a cvičení

135 Kč
108 Kč
Výzkum v ošetřovatelství - 20%
Učebnice k předmětu výzkum v ošetřovatelství je určena studentům oboru ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických a sociálně-zdravotnických oborů, a to jak v České republice, tak na Slovensku.
podle věku
Ukázky

Výzkum v ošetřovatelství

237 Kč
190 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
podle věku
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Daseinsanalýza - 20%
Zejména studenti humanitních oborů, filozofové a psychoterapeuti jistě ocení novou knihu renomovaného českého autora doc. PhDr. Pavla Hlavinky, Ph.D.
podle věku
Ukázky

Daseinsanalýza

125 Kč
100 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
podle věku
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Anglicko-český stomatologický slovník - 20%
Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiálů).
podle věku
Ukázky

Anglicko-český stomatologický slovník

382 Kč
306 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 102 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>