Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020

Aristokratka u královského dvora
(15x)
Již pátý díl série mimořádně úspěšných humoristických románů o "poslední aristokratce".
Ukázky

Aristokratka u královského dvora

179 Kč
Z Izrastiny s láskou
(8x)
Ve své knize se ostřílený reportér a laureát ceny Magnesia Litera vyznává z hluboké náklonnosti k Izraeli, Palestině a jejich obyvatelům.
Ukázky

Z Izrastiny s láskou

238 Kč
Normální lidi
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
Stín nad Trevírem
(2x)
Svižné dobrodružství, které si v ničem nezadá s eskapádami slavné partičky z Rozmaru a anglických říčních božstev.
Ukázky

Stín nad Trevírem

169 Kč
Zuzanin dech
(17x)
Co všechno udrží člověka při životě, když se svět kolem hroutí?
Ukázky

Zuzanin dech

229 Kč
Pandemie
(4x)

Koronavirová pandemie den za dnem v unikátní dokumentární knize  Koronavirová krize nemá v moderních dějinách obdoby: Miliardy lidí se ocitly v karanténě, desítky milionů se nakazily, statisíce zemřely. Tohle je příběh pandemie, jak ho ještě nikdo nevyprávěl.

Ukázky

Pandemie

279 Kč
Prolhaný život dospělých
(7x)
Světoznámá autorka ságy Geniální přítelkyně přichází s dalším podmanivým příběhem o cestě z dětství do dospělosti, v němž zpochybňuje mýtus šťastné rodiny. Kniha vychází současně v 25 zemích světa!
Ukázky

Prolhaný život dospělých

239 Kč
Šikmý kostel
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
Hotýlek na Islandu
(12x)
Lucy nic nechybí, má dobrou práci v hotelu a přítele. Jenže stačí jedna jediná nehoda a vše se změní – dostane padáka a kopačky. Její život je náhle v troskách, nedaří se jí najít novou práci, úspory docházejí a už brzy nezbude nic jiného než se přestěhovat zpátky k rodičům, a to za žádnou cenu nechce. Takže když jí personální agentura nabídne místo manažerky hotýlku Polární záře na Islandu, okamžitě přijme i přes to, že nesnáší zimu.
Ukázky

Hotýlek na Islandu

339 Kč
Manželské zrcadlo
(1x)
Hospodyně Jiřího Adama z Dobronína obdrží jako dárek knihu Manželské zrcadlo, která obsahuje různé rady pro život vdané ženy a také poučné příběhy.
Ukázky

Manželské zrcadlo

199 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>