Nejprodávanější knihy - říjen 2020
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Sportovní střelba z pistole - 11%
Autor, nejúspěšnější sportovní střelec na světě, vícenásobný olympijský vítěz a mistr světa v disciplínách libovolná, vzduchová a standardní pistole, vám ve své knize prozradí, jak nejlépe trénovat, soutěžit a dobývat úspěchy na poli sportovní střelby.
sport a fitness

Sportovní střelba z pistole

233 Kč
207 Kč
Karatedó - Má životní cesta - 11%
Správné pochopení karate a jeho správné použití je karatedó. Ten, kdo opravdu trénuje toto dó a skutečně chápe karatedó, se nikdy nenechá snadno vtáhnout do boje.
sport a fitness

Karatedó - Má životní cesta

80 Kč
71 Kč
Sportovní trénink - 14%
Kniha je určena širší trenérské veřejnosti, trenérům různých kvalifikačních úrovní, studentům tělovýchovných oborů a dalším zájemcům z řad odborné veřejnosti. Měla by sloužit jako úvod do jejich celoživotního studia této velmi rozsáhlé vědy.
sport a fitness

Sportovní trénink

213 Kč
183 Kč
Velká pardubická a Velká národní liverpoolská - 11%
Kniha s bohatým obrazovým doprovodem o Velké pardubické a Velké národní v Aintree.
sport a fitness

Velká pardubická a Velká národní liverpoolská

356 Kč
316 Kč
Čas zdravého ducha v zdravém těle. - 11%
Kniha přichází s historickou reflexí "věčně" aktuální problematiky oscilující mezi klíčovými pojmy lidské existence, zdravím a nemocí. Jedno z mála kulturněhistorických témat, které žije v lidském světě stále.
sport a fitness

Čas zdravého ducha v zdravém těle.

162 Kč
144 Kč
Cviky na vaši bolest - 14%
Rehabilitační a sportovní lékař MUDr. Kamil Ramík vás naučí jednoduché cviky vycházející z moderních postupů současné rehabilitace. Jsou velmi účinné a přináší rychlou úlevu od bolesti. Jasný a stručný popis cviků doplňuje fotografiemi.
sport a fitness

Cviky na vaši bolest

185 Kč
159 Kč
Kompenzační cvičení
Jedinečná publikace předkládá všem kondičním, výkonnostním i vrcholovým sportovcům více než devadesát vhodných uvolňovacích, protahovacích i posilovacích kompenzačních cvičení s využitím vlastní váhy těla i dostupných cvičebních pomůcek.
sport a fitness

Kompenzační cvičení

199 Kč
Sedmý Tibeťan - 11%
Mantram ÓM - sedmý Tibeťan - je to nejjednodušší a neujúčinnější hlasové cvičení. Autor ukazuje, jak lze s jeho pomocí lépe rozeznat možnosti svého hlasu a jak ho rozvíjet, aby zněl zvučněji, přesvědčivěji a tak okouzloval posluchače.
sport a fitness

Sedmý Tibeťan

178 Kč
158 Kč
Sportovní matematika
Cílem publikace je probudit v nás všech zájem jak o naši tělesnou kondici, tak i duševní. Obojí v dnešní hektické době potřebujeme a sport a matematika nám k tomu vydatně pomáhají.
sport a fitness

Sportovní matematika

89 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 111 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>