Nejprodávanější knihy - říjen 2020

Oheň a dým
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami.

Oheň a dým

449 Kč
Slovo nad zlato
Výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas.

Slovo nad zlato

161 Kč
Velká kuchařka Čech a Moravy
(3x)
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.

Velká kuchařka Čech a Moravy

629 Kč
Alžběta a Nina
(1x)

Nevyřčená slova kopou ty nejhlubší propasti. V pochmurných i krásných Sudetech se skrývají stíny minulosti, které Alžbětinu rodinu rozdělily na desítky let.

Alžběta a Nina

359 Kč
Posílám to dál
V pořadí už třetí knížka naší nejpopulárnější zpěvačky Lucie Bílé Posílám to dál zachycuje časový úsek zhruba posledních 15 let jejího osobního a tvůrčího života.

Posílám to dál

359 Kč
Creme brulée a panna cotta
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
Bábovky
(12x)
Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví?

Bábovky

332 Kč
Sebedestrukce Západu
(1x)
Ve společenském vývoji západního světa došlo k závažnému negativnímu posunu. V minulých letech nás většinou zneklidňovala „jen“ jednotlivá, i když zásadní témata.

Sebedestrukce Západu

Tomáš Břicháček (ed.), Petr Hájek (ed.), Ladislav Jakl (ed.), Václav Klaus (ed.) , ...
149 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!

Aristokratka ve varu

269 Kč
Nejkrásnější místo na světě
(1x)
Je rozkvetlá louka s potůčkem uprostřed lesa nejkrásnějším místem na světě? A jestli ano, tak jak se to pozná? Králíkovi tyto otázky nedávají spát, a tak se jednoho dne vydá do světa, aby na ně našel ty správné odpovědi.

Nejkrásnější místo na světě

224 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 1000 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 100 > >>