Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
děti a mládež

Táta za všechny prachy - 20%
(1x)
Dojemný příběh otce a syna, kteří mezi špatným a zase špatným musí vybrat menší zlo a nakonec zvítězí nejen nad zlověstným panem Velikánem, dokazuje, že Walliams se právem řadí k největším současným autorům literatury pro děti.
děti a mládež
Ukázky

Táta za všechny prachy

198 Kč
158 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

děti a mládež
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Věž úsvitu - 20%
(2x)

Bonusový příběh k bestsellerové sérii Skleněný trůn s Chaolem Westfallem jako hlavním hrdinou Chaol byl vždy věrný svému vládci. To se ale změnilo, když byl skleněný zámek zničen a král Adarlanu se ho pokusil zabít. Chaol sice přežil, ale utrpěl těžká zranění. Jeho jedinou nadějí jsou léčitelé v Atice, pevnosti na Jižním kontinentu.

děti a mládež
Ukázky

Věž úsvitu

279 Kč
223 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

děti a mládež
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Zmizení Sáry Lindertové - 20%
(3x)
Jednoho podzimního večera vešla bezproblémová studentka Sára Lindertová do metra a víckrát ji nikdo neviděl.
děti a mládež
Ukázky

Zmizení Sáry Lindertové

279 Kč
223 Kč
Černooká - 20%
(1x)
Viktorie je osmnáctiletá studentka, která žije zdánlivě normální život. Chodí na střední školu, řeší rozpory s kamarádkou a právě prožívá první lásku. Skutečnost je však jiná, než se na první pohled zdá. Před lety zemřela Viktorii matka a ona se s tím dosud nevyrovnala. Jednoho dne spatří v zrcadle…
děti a mládež
Ukázky

Černooká

179 Kč
143 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

děti a mládež
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Slovanské pohádky - 20%
(1x)
Přes padesát ilustrovaných klasických pohádek Karla Jaromíra Erbena. Prvních pět pohádek je ve verších a padesát dva jen v minimální úpravě. Obrázky malovala dvanáctiletá Tereza podle zajímavých ilustrací Václava Fialy.
děti a mládež
Ukázky

Slovanské pohádky

89 Kč
71 Kč
Vznik ČSR 1918 - 20%
(2x)
Další Bářino napínavé putování časem a historií. Tentokrát prožijete napínavé dobrodružství, jehož prostřednictvím se dozvíte, jak v roce 1918 vzniklo Československo.
děti a mládež
Ukázky

Vznik ČSR 1918

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 161 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 17 > >>