Nejprodávanější hudba - říjen 2020

Fireball (2018 remastered version)
Reedice alba Fireball z roku 1971 kapely Deep Purple.

Fireball (2018 remastered version)

791 Kč
Hunky Dory
(1x)
Hunky Dory je čtvrté album britského rockového hudebníka Davida Bowieho, vydaného před vánoci roku 1971.

Hunky Dory

647 Kč
Kulatiny
Michal Pavlíček oslavil šedesáté narozeniny koncertem v pražském Fóru Karlín. Album přináší záznam celého výjimečného večera. K němu je připojeno DVD s dokumentem režiséra Miloslava Doležala, který s Michalem Pavlíčkem natáčel od roku 2010 formou časosběru.

Kulatiny

341 Kč
Meditace s citerami
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.

Meditace s citerami

270 Kč
Post Pop Depression
Iggy Pop a Josh Homme (Queens of the Stone Age, Eagles of Death Metal), společně s dalšími spoluhráči (kytarista a klávesák QOTSA Dean Ferita a bubeník Matt Helders z britských ARCTIC MONKEYS) vydali album Post Pop Depression.

Post Pop Depression

656 Kč
The Ultimate Collection. Black Sabbath
Na sestavení kompilace The Ultimate Collection se podílela samotná kapela. Deska obsahuje všechny zásadní nahrávky Black Sabbath včetně Paranoid, Iron Man, War Pigs nebo The Wizard.

The Ultimate Collection. Black Sabbath

314 Kč
Dobrá medicína
Loutky v nemocnici pomáhají dětem, aby se zase smály. Album Dobrá medicína nabízí výběr toho nejlepšího, co dosud vzniklo, a stejně jako samotné návštěvy Loutek v nemocnici, má dělat především radost nemocným dětem.

Dobrá medicína

224 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.

Lůzr frendly

225 Kč
Nevermind
Reedice druhého alba kapely Nirvana - Nevermind.

Nevermind

800 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 198 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 .. 20 > >>