Nejprodávanější hudba - říjen 2020

Vzduchoprázdniny
Jemná, hravá a poetická, taková je tvorba Karla Plíhala – podpořená famózním kytarovým uměním. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy.

Vzduchoprázdniny

269 Kč
Advent
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.

Advent

269 Kč
New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.

New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/

901 Kč
Unplugged In New York
Akustické vystoupení Nirvany pro MTV z roku 1994 na LP. Reedice 2011.

Unplugged In New York

800 Kč
Za hrany
Jarreti se rozhodli ignorovat svoji hudební škatulku a ve čtrnácti písních svého čtvrtého řadového alba se na téměř hodinové ploše představují ve své absolutní špičkové formě.

Za hrany

179 Kč
Disintegration
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.

Disintegration

1 196 Kč
Rabudeň, rabudeň
Na své album si Luboš Holý, majitel nezaměnitelného sametového hlasu, vybral písně, které jsou mu blízké a rád je zpívá. Tentokrát s doprovodem kapely Musica Folklorica.

Rabudeň, rabudeň

269 Kč
70 hitů
Jubilejní kompilace toho nejlepšího, co Karel Gott za celou skvělou kariéru nazpíval: 3CD, téměř čtyři hodiny hudby!

70 hitů

421 Kč
Písňovou zahradou
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.

Písňovou zahradou

269 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 194 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>