Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
sport

Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Deník ze dna - 20%
(2x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď. Během výkonu trestu si psal deník, který obsahuje exkluzivní svědectví o tom, jaké byly jeho poslední dny na svobodě...
sport
Ukázky

Deník ze dna

279 Kč
223 Kč
Nahoru na horu - 20%
Nejúspěšnější český himalájský horolezec Radek Jaroš otevřeně popisuje nejen milníky své sportovní kariéry, ale odhaluje také svůj soukromý život.
sport
Ukázky

Nahoru na horu

249 Kč
199 Kč
Petr Rada: nezkrotný bouřlivák - 20%
Populární trenér a pábitel v jedné osobě vypráví neuvěřitelné příhody, které bezesporu zaujmou každého fotbalového fanouška. Svérázný bouřlivák a trenér, jenž se s ničím nepárá.
sport
Ukázky

Petr Rada: nezkrotný bouřlivák

249 Kč
199 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády - 20%
Byl feťák a gambler. Ještě předtím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu. Začal se věnovat trenérské práci, v níž byl světovou špičkou. Pak začal padat ke dnu.
sport
Ukázky

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

249 Kč
199 Kč
Život v kleci - 20%
Snad žádný jiný sport u nás v poslední době nezaznamenal takový nárůst popularity jako MMA. Smíšená bojová umění se však v Česku neobjevila jako blesk z čistého nebe – mají za sebou minimálně 20 let historie.
sport
Ukázky

Život v kleci

249 Kč
199 Kč
Roger Federer: tenisový král - 20%
(1x)

Zasvěcený životopis legendární tenisové hvězdy Roger Federer. Hvězda, která zásadně ovlivňuje bílý sport skoro dvacet let. Jeho schop¬nost adaptovat se na nové trendy ve vybavení, taktice, ale i na mladší soupeře, odhodlané a zatím nezatížené jeho silou neporazitelného šampióna, zaslouží obdiv.

sport
Ukázky

Roger Federer: tenisový král

249 Kč
199 Kč
Strečink - 20%
Naučte se spolu s námi základní strečinková cvičení, která jsou nutná před a po každé sportovní aktivitě. Renomovaný český autor, MUDr. Kamil Ramík, rehabilitační a sportovní lékař, vám přináší komplexní protažení všech svalových skupin.
sport
Ukázky

Strečink

110 Kč
88 Kč