Nejprodávanější tituly - říjen 2020
příběhy ze života

Národní pohádky pro malé děti - 11%
(1x)
Knížka nabízí zkrácené a zjednodušené verze českých a moravských pohádek přepsaných do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku.
příběhy ze života

Národní pohádky pro malé děti

224 Kč
199 Kč
Gorila a já - 11%
(1x)
Hlavní hrdinkou knihy je osmiletá Jonna, která žije v dětském domově. Ředitelka ji nemá ráda a ochotně ji předá k adopci děsivé Gorile, která do domova jednoho dne přijede v otlučeném Volvu. Gorila žije na skládce a živí se prodejem šrotu.
příběhy ze života

Gorila a já

269 Kč
239 Kč
Hrdinův atlas smrtících draků - 11%
Škyťákovi bude dvanáct. Tedy když se mu podaří přežít narozeniny. Pokud nedokáže do večera uloupit z nedobytné Hromotlucké knihovny spis Jak vycvičit draka, jeho zlobivý dráček Bezzubka bude vypovězen z kmene.
příběhy ze života

Hrdinův atlas smrtících draků

224 Kč
199 Kč
Sněží, sněží... - 11%
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány...
příběhy ze života
Ukázky

Sněží, sněží...

269 Kč
239 Kč
Vánoční příběh - 11%
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Jen tak se v budoucnu vyhneme implantovaným Dědům Mrázům nebo Santa Klausům.
příběhy ze života

Vánoční příběh

197 Kč
175 Kč
Život u rybníka - 11%
Říše vodních brouků odkrývá velké proměny, poznáte chrostíka, vážku, larvy potápníka a dokonce i našeho jediného vodního pavouka - vodoucha. Poutavé příběhy a vyprávění, jsou doplněny zájímavými fakty a ilustracemi. Obtížnost textu je vhodná od 8 let
příběhy ze života
Ukázky

Život u rybníka

168 Kč
150 Kč
Doktor Proktor a prdicí prášek - 11%
(2x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
příběhy ze života

Doktor Proktor a prdicí prášek

241 Kč
214 Kč
Vajíčko, vajíčko, vajíčko! - 11%
Multijazyková knížka pro malé děti, která vypráví v pěti jazycích (čeština, angličtina, němčina, francouzština, ruština) o třech různých vajíčkách, z nichž se vylíhnou tři různobarevní ptáčkové.
příběhy ze života

Vajíčko, vajíčko, vajíčko!

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 238 položek
<< < 1 .. 22 23 24