Nejprodávanější knihy - říjen 2020
přírodní vědy

Jak jsme zachraňovali svět - 11%
Nadšený pozorovatel a ochránce přírody, vystudovaný ekolog J. Čeřovský se v průběhu druhé poloviny 20. století významně podílel na činnostech a rozvoji československé, české i světové ochrany přírody.
přírodní vědy

Jak jsme zachraňovali svět

356 Kč
316 Kč
Malá velká voda - 11%

Všechno, co potřebujete vědět o vodě na svém pozemku. První svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti. Na 84 stranách zde najdete koncentrované informace o zadržování a využívání vody na pozemcích.

přírodní vědy

Malá velká voda

207 Kč
184 Kč
Příležitostné rozpravy s matematikou - 11%

Kniha umožňující sdílet velký příběh počátků a následující mocnosti a moci matematiky. Brilantní matematické úsudky formulované s historickou znalostí a filosofickým přesahem.

přírodní vědy

Příležitostné rozpravy s matematikou

311 Kč
276 Kč
Radost z x - 11%
(1x)
Kniha v jednoduchých krocích vykládá základní pojmy, přístupy i historii moderní matematiky, u čtenáře přitom nepředpokládá nic víc než zdravý rozum a přirozenou zvídavost.
přírodní vědy

Radost z x

268 Kč
238 Kč
Evoluce před Darwinem - 11%
Při jakémkoli uvažování o evoluční teorii se každému ihned vybaví jméno Charlese Darwina, méně je však známo, že nebyl bez předchůdců.
přírodní vědy

Evoluce před Darwinem

224 Kč
199 Kč
Choroby a škůdci orchidejí
V této užitečné příručce jsou popsány nejčastěji pěstované druhy orchidejí a jejich konkrétní nároky, autorky se ale podrobně zaměřují na symptomy, které se mohou vyskytnout při nedostatečné výživě, nevhodném způsobu pěstování, po napadení škůdci.
přírodní vědy

Choroby a škůdci orchidejí

80 Kč
Obojživelníci a plazi České republiky - 11%
Komplexní publikace českého autora, jediná svého druhu na našem trhu, přináší encyklopedický přehled a určovací klíče všech druhů obojživelníků a plazů, kteří žijí na území České republiky.
přírodní vědy

Obojživelníci a plazi České republiky

485 Kč
431 Kč
Život se psem není pod psa - 11%
Zábavná a poučná kniha významného zoologa a zakladatele etologie,jež potěší milovníky psů a všechny, kteří se zajímají o chování zvířat.
přírodní vědy
Ukázky

Život se psem není pod psa

233 Kč
207 Kč
Geomorfologické procesy vývoje vodních toků - 11%
(1x)
Publikace v přehledné formě shrnuje vývoj fluviální geomorfologie ve světové a české odborné literatuře, popisuje historický vývoj úprav toků v České republice s vazbami na Evropu.
přírodní vědy

Geomorfologické procesy vývoje vodních toků

351 Kč
312 Kč
Kameny od A do Z - 11%
Podrobný průvodce světem drahých kamenů, více než 200 vyobrazených krystalů.
přírodní vědy

Kameny od A do Z

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 275 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>