Nejprodávanější tituly - říjen 2020
předškoláci

Objevujeme svět! Louka - 11%
Objevovat, co všechno lze vidět na louce, je s tímto leporelem tak zábavné! Kdo žije v úlu? Kdo tká pavučinu? Kdo má rád lískové oříšky? Kdo má bodliny?
předškoláci

Objevujeme svět! Louka

224 Kč
199 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Svět plný hádanek - 11%
(1x)
Ucelený soubor hádanek pro děti předškolního a mladšího školního věku, s jejichž pomocí si děti srozumitelnou a zábavnou formou rozvíjejí znalosti o okolním světě.
předškoláci

Svět plný hádanek

242 Kč
215 Kč
Tradiční česká zima - Josef Lada - 11%
Rádi byste dětem vyprávěli o českých tradicích? V této knize vám přiblížíme nejen ty nejznámější svátky, zvyky a obyčeje, ale také zde najdete známá lidová říkadla, pořekadla, pranostiky i oblíbené koledy.
předškoláci

Tradiční česká zima - Josef Lada

269 Kč
239 Kč
Záchranářské pohádky - 11%
Dvacet vtipných pohádkových příběhů má jednoznačné hrdiny – hasiče, lékaře a policisty. Kromě nich se ale můžete těšit také na víly, vodníky, skřítky, princezny a další obvyklé pohádkové postavy.
předškoláci

Záchranářské pohádky

269 Kč
239 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
předškoláci

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Čtyřlístek se představuje - 11%
Klasické skládací leporelo, jehož námětem je život u Čtyřlístku v průběhu kalendářního roku. Obrázky jsou doprovázeny krátkými jednoduchým texty.
předškoláci

Čtyřlístek se představuje

107 Kč
95 Kč
Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta - 11%
Album, na němž kromě Skoumala zpívají také Zuzana Hanzlová, Hana Horká, Luděk Čtvrtlík, Lubor Šonka, Adéla Bubníková, Ilona Svobodová a C&K Vocal, bezesporu patří mezi to nej z tuzemské písničkové tvorby pro děti.
předškoláci

Jak se loví gorila. Písničky ze slabikáře Pavla Šruta

267 Kč
238 Kč
Objevujeme svět! Barvy - 11%
Objevovat svět barev s tímto leporelem pro nejmenší děti od jednoho roku je tak zábavné! Pevné stránky s pohyblivými prvky procvičí i jemnou motoriku.
předškoláci

Objevujeme svět! Barvy

224 Kč
199 Kč
Sbírka pohádek pro 2leté děti - 11%
Přitulte se k sobě a podělte se se svým batoletem o veselé pohádky a říkanky z této knížky. Byly pečlivě vybrány speciálně pro dvouleté děti.
předškoláci

Sbírka pohádek pro 2leté děti

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 277 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>