Nejprodávanější tituly - říjen 2020
humor

Jidiš pro radost - 11%
(1x)
Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten.
humor

Jidiš pro radost

224 Kč
199 Kč
Nejlepší sprostonárodní vtipy - 20%
O vtipech se říká, že jsou buď slušné, anebo dobré. V tomto výběru čtenář najde ty nejlepší.
humor
Ukázky

Nejlepší sprostonárodní vtipy

59 Kč
47 Kč
Mládí v hajzlu II. - 20%
Všechny Nickovy vynalézavé a dobrodružné eskapády a intriky směřují zdánlivě k jedinému cíli - zbavit se potupného panictví a získat dívku svého srdce.
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu II.

99 Kč
79 Kč
Mládí v hajzlu V. - 20%
(1x)
Nick Twisp je opět s námi! Tentokrát v Evropě, ve společnosti Čechů a dalších podivných individuí. Jak si poradí čerstvě ženatý mladý muž ve Francii po boku své vysněné manželky Sheeni?
humor
Ukázky

Mládí v hajzlu V.

99 Kč
79 Kč
Nová pražská strašidla - 11%
Jan Nejedlý v této knize shromáždil více než sto nových pražských strašidel z dob protektorátu, socialismu i současnosti. Každé strašidlo s sebou přináší napínavý příběh na pomezí hororu a grotesky.
humor

Nová pražská strašidla

178 Kč
158 Kč
Pojednání o případném pití vína - 11%
(2x)
Chvalozpěv "pro potěchu ducha" pijáků šestnáctého století i ochmelků dnešních v nejčistší tradici rebelaisovské výsměšné komiky. Doplněno dobovými dřevořezy Françoise Desprezze.
humor

Pojednání o případném pití vína

89 Kč
79 Kč
Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs - 6%
Matt Groening, vymrsknul magickou melanž, v níž najdete šílená šaškovská auta, zakleté cereálie, strašidelné špitály, závěti psané na servítkách, společenstva spjatá prstenem, upíry v sousedství a kostýmované komiksáky.
humor

Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs

297 Kč
279 Kč
Skútr ve městě - 20%
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
humor
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
76 Kč
Mluviti stříbro 1-Tentokrát o smíchu - 20%
Miroslav Horníček vypráví o svém padesát let trvajícím manželství, o ženách vůbec, a uvažuje i tom, jak asi tvořil Bůh ženu z Adamova žebra.
humor
Ukázky

Mluviti stříbro 1-Tentokrát o smíchu

99 Kč
79 Kč
Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law - 6%
Bilingvní vydání humorných, moudrých a duchaplných výroků potrhlých technologů, byrokratů, stoupenců sociální spravedlnosti a bojovníků proti společenským zlořádům odvozených z klasické murphologie.
humor

Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law

211 Kč
198 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 294 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 30 > >>