Nejprodávanější tituly - říjen 2020
sport

Od slackline k tiché radosti - 11%
(1x)
Vyprávění nejznámější české slacklinerky, která chodila kilometr nad zemí na čtyřech kontinentech.
sport
Ukázky

Od slackline k tiché radosti

448 Kč
398 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
sport

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Nestor Českého šermu Josef Šolc - 11%

Šerm je jednou z devíti sportovních disciplín, ve kterých se soutěžilo již na prvních novodobých letních olympijských hrách v Athénách v roce 1896.

sport

Nestor Českého šermu Josef Šolc

539 Kč
479 Kč
Čas… nejen o boxu
Rostislav Osička začal boxovat už jako kluk, dostal se do armádního střediska vrcholového sportu Dukla Olomouc a zahájil úspěšnou dráhu sportovce a reprezentanta.
sport

Čas… nejen o boxu

134 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
sport
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Českobudějovické zlato, stříbro, bronz - 11%
Zbrusu nová knížka o českobudějovickém hokeji, která přináší zajímavé informace a ucelenější pohled na jihočeskou hokejovou baštu. Navíc je doplněna o příběhy a zajímavosti, o nichž se dosud tolik nevědělo.
sport

Českobudějovické zlato, stříbro, bronz

269 Kč
239 Kč
Kapitán - Na kdyby nehraju
Kniha fotbalového bouřliváka, rebela a bezesporu jednoho z našich nejvýraznějších fotbalistů Tomáše Řepky je určena všem jeho fanouškům!
sport

Kapitán - Na kdyby nehraju

134 Kč
Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka - 11%
(1x)
Nejlepší kniha od svělého běžce o nejlepším běžci. Pět olympijských medailí, 18 světových rekordů a šest let bez jediné porážky v běhu na 10 000 metrů – to jsou jen ty nejvýraznější sportovní úspěchy, kterých Emil Zátopek dosáhl.
sport

Dnes trochu umřeme - Vzestup a pád Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Vlastimil Petržela: Vzlety a pády
Byl feťák a gambler. Ještě před tím byl však Vlastimil Petržela nadějným fotbalovým talentem. Slibnou kariéru zbrzdil úraz, který ho poslal do invalidního důchodu.
sport

Vlastimil Petržela: Vzlety a pády

89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>