Nejprodávanější knihy - říjen 2020
ženy

Každý den jsem měla premiéru - Příběh první televizní hlasatelky - 11%
Do novodobé historie naší země se zapsala jako první televizní programová hlasatelka. V padesátých a šedesátých letech minulého století byla v poctivém slova smyslu celebritou, zažívající slávu a obdiv televizních diváků, byla vzorem mladým děvčatům.
ženy

Každý den jsem měla premiéru - Příběh první televizní hlasatelky

89 Kč
79 Kč
Hornické vdovy - 11%
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
271 Kč
Kapky na kameni - 11%
(1x)
Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice.
ženy

Kapky na kameni

332 Kč
295 Kč
Bez súhlasu.txt - 11%

Monografia Bez súhlasu.txt je súborom 7 textov 10 autoriek, ktoré v prostredí Slovenska a Česka pojednávajú o kultúre znásilnenia.

ženy

Bez súhlasu.txt

297 Kč
264 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
ženy
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
První muž, který mě zradil, byl můj otec
(2x)
Otcovské zranění je tématem další knihy autorského tandemu Lucie Jandová a Dana Kaplanová. Po úspěšném bestselleru Temné matky a jejich dcery přicházejí s knihou, která se pouští do problematiky tíživých vztahů mezi dcerami a otci.
ženy

První muž, který mě zradil, byl můj otec

162 Kč
Prostory a dialogy Evy Jiřičné - 11%
(1x)
Tato kniha představuje význačnou současnou česko-anglickou architektku a filozofku prostoru jako člověka, který pochází z typického středoevropského milieu.
ženy

Prostory a dialogy Evy Jiřičné

359 Kč
319 Kč
Ženy, které se nebály změnit svět - 11%

Každý z nás má šanci změnit svět. Přečtěte si inspirativní příběhy žen, které to dokázaly.. 101 medailonků vědkyň, političek, aktivistek, sportovkyň, umělkyň, průzkumnic, zkrátka zajímavých sebevědomých žen, které se nebály žít podle svých představ.

ženy

Ženy, které se nebály změnit svět

269 Kč
239 Kč
Charlotta
(2x)

Masarykovi byli moderní pár. Oba byli velcí idealisté, přemýšliví, kosmopolitní. Rebelovali v oblasti náboženství, manželství i výchovy dětí. Ne všechno ale tehdejší společnost dokázala přijmout.

ženy

Charlotta

359 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>