Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
psi

Border kolie - 11%
Carol Priceová strávila s border koliemi celý život – cvičí je, sportuje s nimi, miluje je a píše o nich články i knihy. Překlad té nejnovější (ve Velké Británii vyšla v listopadu 2013) držíte právě v ruce.
psi

Border kolie

629 Kč
559 Kč
Jak to ten pes myslí? - 11%

Kniha Jak to ten pes myslí? poskytuje čtenářům solidní základ pro budování promyšleného a zdravého vztahu s jejich psem, založeného na upřímné a jasné komunikaci – vyjádření záměru, přijetí zprávy a adekvátní odezvě.

psi
Ukázky

Jak to ten pes myslí?

269 Kč
239 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
psi

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Svého psa nestřílejte - 11%
(5x)
Tato úžasná, jasně srozumitelná a nesmírně užitečná kniha je určena každému, kdo by rád porozuměl nebo změnil chování nějakého živého organismu - ať už jde o štěkajícího psa, hlučného souseda, nepřátelskou kočku nebo vaše vlastní zlozvyky.
psi

Svého psa nestřílejte

297 Kč
264 Kč
Border kolie pod lupou - 11%
Border kolie ve vzorci: vysoká inteligence + složitá mentalita = problémy s chováním
psi

Border kolie pod lupou

404 Kč
359 Kč
Pes a lov - 11%
Výpravná publikace doplněná řadou originálních fotografií a ukázek ze starých tisků i historických pramenů se věnuje loveckým technikám v historii a současnosti.
psi

Pes a lov

449 Kč
399 Kč
101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa - 11%
(1x)
Kniha pro všechny majitele psů, kteří chtějí vědět, jak se o svého čtyřnohého miláčka správně starat a jak z něj vychovat poslušného a spokojeného společníka od uznávané cvičitelky psů Kyry Sundanceové.
psi

101 tipů jak vychovat poslušného a spokojeného psa

242 Kč
215 Kč
Běhej se psem - 11%
Kompletní průvodce světem společného běhání se psy.
psi

Běhej se psem

332 Kč
295 Kč
Neznám druhé takové zvíře, jako je pes - 11%
RNDr. František Šusta, PhD. pracoval deset let jako profesionální trenér zvířat v zoo a získal i řadu mezinárodních ocenění. Poté, co se krom exotů začal věnovat i psům, užasl nad oddaností a tolerancí, kterou projevují ve vztahu ke svým páníčkům.
psi

Neznám druhé takové zvíře, jako je pes

269 Kč
239 Kč
Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování - 11%
Chcete svého pejska opravdu hýčkat? Pak ho překvapte vlastnoručně připravenými a doma pečenými psími pamlsky. Ještě nikdy nebylo mlsání tak zdravé. Všechny sušenky jsou z těch nejlepších surovin a neobsahují sůl, cukr, barviva a konzervační látky.
psi

Sušenky pro psy - Nejlepší recepty na rozmazlování

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>