Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
psi

Konejšivé signály - 11%
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
psi

Konejšivé signály

206 Kč
183 Kč
Atlas psů pro děti - 11%
Tlapku na srdce – že neuhodneš, kolik je na světě druhů psů? Štěká, ale nekouše! Ilustrovaný atlas psů pro děti.
psi

Atlas psů pro děti

314 Kč
279 Kč
Štěkání - 11%
Norská chovatelka a cvičitelka psů Turid Rugaas, která zmapovala a začala jako první v praxi užívat tzv. konejšivé signály, publikuje v této knize vše, co objevila během svých snah o pochopení psího štěkání a jeho užití ve výcviku.
psi

Štěkání

152 Kč
135 Kč
Border kolie pod lupou: - 11%
Po první knize uznávané trilogie Carol Priceové Border kolie pod lupou: Povaha, která přinesla neotřelé poznatky o tom, jak funguje mozek border kolií, se autorka nyní zaměřila na to, jak se border kolie učí. Co by měla obsahovat výchova vašeho psa?
psi

Border kolie pod lupou:

449 Kč
399 Kč
Inteligentní hry pro vašeho psa - 11%
Knížka o tom, jak procvičovat smysly a inteligenci vašeho domácího mazlíčka.
psi

Inteligentní hry pro vašeho psa

224 Kč
199 Kč
Vlčí mluva pro pejskaře - 11%
Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů.Tyto a další omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené Ale chovají se vlci opravdu takhle?
psi

Vlčí mluva pro pejskaře

296 Kč
263 Kč
Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha - 11%
Pokud chcete svou border kolii skutečně pochopit a vychovávat ji, cvičit a zacházet s ní tak, aby to bylo v souladu s její vlastní individuální psychikou, nemůžete si tuto sérii nechat ujít.
psi

Border kolie pod lupou: kniha první - Povaha

359 Kč
319 Kč
Psi – příruční atlas - 11%
Přehledný a praktický atlas psů, upravený v menším „cestovním“ formátu, klade důraz na české prostředí a zahrnuje tradiční osvědčená plemena, popisuje podrobně vlastnosti psů a uvádí tipy na výcvik i zkušenosti českých chovatelů.
psi

Psi – příruční atlas

269 Kč
239 Kč
Německý boxer - Úplný přehled plemene - 11%
Knihu, napsanou s obdivem a láskou k tomuto krásnému plemeni, ocení jako nenahraditelného průvodce a rádce všichni majitelé německého boxera, ať už o koupi štěněte teprve uvažují, nebo jsou již zkušenými chovateli.
psi

Německý boxer - Úplný přehled plemene

719 Kč
639 Kč
Co nám říká pes? - 11%
Naučit se psí řeči je tak snadné! Naši čtyřnozí miláčkové mají bezpočet možností jak vyjádřit své potřeby a pocity. Vrtí ocasem, štěkají, upřeně se na vás dívají, střídavě zvedají uši, naježí srst...
psi

Co nám říká pes?

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 25 položek
1 2 3 > >>