Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
kariéra

Management - 20%
Publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům, manažerům a podnikatelům. Dozvíte se, jak fungují organizační struktury, jak správně rozhodovat a jak efektivně vést.
kariéra
Ukázky

Management

271 Kč
217 Kč
Jak se asertivně prosadit - 20%
(1x)
Mnoho lidí vyhledává psychiatrickou nebo psychologickou pomoc i v případech, kdy by si své problémy mohli vyřešit sami. Mohli by je dokonce vyřešit dříve, než se nakupí do takového množství, že se stávají nepřehlednými.
kariéra
Ukázky

Jak se asertivně prosadit

161 Kč
129 Kč
Ženy plují na sever - 20%
Navzdory stereotypním představám mohou i ve starším věku ženy být spokojené a se vděkem si užívat dary života.
kariéra
Ukázky

Ženy plují na sever

314 Kč
251 Kč
Z deníku investorky - 20%

Dělejte byznys, ale neberte se moc vážně Za 25 let v byznysu jsem zjistila to, co miliony lidí přede mnou. Život je jízda nahoru a dolů. A v podnikání to platí dvojnásob. Nikdy nejste dole tři sta let, ale budete dole dlouho, pokud nezvednete zadek z gauče.

kariéra
Ukázky

Z deníku investorky

209 Kč
167 Kč
Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali - 20%
Chcete v práci i v soukromí zaujmout a přesvědčit druhé? Dokážete mluvit uvolněně s přáteli, ale před publikum se necítíte dobře? S touto knížkou se naučíte správně mluvit.
kariéra
Ukázky

Mluvte tak, aby vás druzí poslouchali

229 Kč
183 Kč
Velká kniha fuckupů - 20%
Jak přišel o peníze miliardář Karel Janeček? Co přinesl zpackaný vědecký experiment české vědkyni s doktorátem z Oxfordu Kateřině Falk? Proč zkrachovala restaurace pražskému kavárníkovi Ondrovi Kobzovi?
kariéra
Ukázky

Velká kniha fuckupů

227 Kč
182 Kč
Mít vše hotovo - 20%
(1x)
Nestíháte? Přetéká vám kalendář odsouvanými úkoly? Pokud jste na předchozí otázky odpověděli spíše kladně, tato kniha pro vás bude užitečná.
kariéra
Ukázky

Mít vše hotovo

279 Kč
223 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
kariéra
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Zen a hotovo - 20%
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
kariéra
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
112 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
kariéra
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>