Nejprodávanější tituly - říjen 2020
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Ze skály med - 20%
(1x)

Kniha, jejíž název je inspirován závěrečným veršem 81. žalmu, seznamuje čtenáře srozumitelnou formou se židovským mysticismem a na konkrétních příkladech dokládá, jak jej lze aplikovat i v každodenním životě.

mystika, kabala
Ukázky

Ze skály med

139 Kč
111 Kč
Vita coaetanea / Současný život
(1x)
Kniha přináší latinsko-český překlad Llullova Vita coaetanea, který je doprovázen komentářem, soustřeďujícím se na historický kontext Vita. Přeložil, doprovodnou studií a poznámkami opatřil Petr Hromek.
mystika, kabala

Vita coaetanea / Současný život

62 Kč
Numerologie - 11%
Odpradávna se lidé zajímali o svůj osud a snažili se nahlížet do budoucnosti prostřednictvím celé řady rozmanitých věšteckých metod. Některé z nich se dodnes těší velké oblibě, především astrologie, věštění pomocí tarotových karet a numerologie.
mystika, kabala

Numerologie

269 Kč
239 Kč
Faustův deník - 11%
Autorův pokus o literární zpracování faustovského tématu.
mystika, kabala

Faustův deník

225 Kč
200 Kč
Mystika - 20%
(2x)
Mystika (1911) je již téměř celé století považována za zcela ojedinělý a do dnešní doby nepřekonaný text, jehož autorka Evelyn Underhill je dosud pokládána za nejpřednější znalkyni v oblasti duchovního uvažování.
mystika, kabala
Ukázky

Mystika

296 Kč
237 Kč
Matrix - Božský zdroj - 11%
(1x)
Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech.
mystika, kabala

Matrix - Božský zdroj

296 Kč
263 Kč
Božská metafyzika - 12%
Jan Pordage, anglický mystik a doktor lékařství, žil ke konci XVII. a na počátku XVIII. století. Svoje spisy psal kolem roku 1715. Se známou mystickou spisovatelkou Jane Leadeovou založil tzv. Filadelsfkou Společnost mystickou.
mystika, kabala

Božská metafyzika

76 Kč
67 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2