Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
druhý stupeň

Příšerné příběhy vánoční - 20%
(5x)
Sedm tajů a hrůzy plných příběhů.
druhý stupeň
Ukázky

Příšerné příběhy vánoční

129 Kč
103 Kč
Když - 20%
(1x)
Třetí díl ze série o židovském chlapci Felixovi čelícímu hrůzám druhé světové války a holokaustu zprostředkuje dětem tuto dobu lépe než sebedelší výklady v hodinách dějepisu.
druhý stupeň
Ukázky

Když

169 Kč
135 Kč
Víš, že tě potřebuju? - 20%
(1x)
Eden už svého nevlastního bratra Tylera neviděla skoro rok. Ačkoliv svůj tajný vztah kvůli okolí ukončili, nemůže na něj zapomenout. Když pak nečekaně dostane od Tylera pozvání, aby s ním strávila léto v New Yorku, je nadšená.
druhý stupeň
Ukázky

Víš, že tě potřebuju?

249 Kč
199 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

druhý stupeň
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Půlnoční gang - 20%
(1x)
Okouzlující příběh pěti dětí trávicích nudné dny na dětském oddělení v nemocnici – a jejich cestě za úžasnými dobrodružstvími.
druhý stupeň
Ukázky

Půlnoční gang

198 Kč
158 Kč
Kdysi - 20%
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
druhý stupeň
Ukázky

Kdysi

138 Kč
110 Kč
Pan Smraďoch - 20%
(2x)
Další humorný příběh pro mladé čtenáře od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě.
druhý stupeň
Ukázky

Pan Smraďoch

148 Kč
118 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
druhý stupeň
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
druhý stupeň
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
druhý stupeň
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>