Nejprodávanější tituly - říjen 2020
sci-fi

Písek - 11%
Ztracený otec. Opuštěná rodina. Zapomenutý svět. Vítejte v Písku, dalším apokalyptickém thrilleru Hugha Howeyho, autora fenomenální bestsellerové trilogie Silo, Turnus a Prach. Než se do něj vnoříte, pořádně se nadechněte – může to být naposledy.
sci-fi

Písek

449 Kč
399 Kč
Cesta - 11%
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
222 Kč
Vzpomínka na Zemi
(5x)
Velkolepé finále nejoceňovanější sci-fi série současnosti.
sci-fi
Ukázky

Vzpomínka na Zemi

439 Kč
Metro 2035 - 11%
Třetí světová válka smazala lidstvo z tváře Země. Planeta osiřela. Velkoměsta byla obrácena v prach a popel. Železnice rezivějí. Družice se osaměle potácejí na oběžné dráze.
sci-fi

Metro 2035

413 Kč
367 Kč
Vzpomínka na modrou planetu - 11%
V sto padesát let vzdálené budoucnosti je Afrika supervelmocí. Ve světě, v němž byly chudoba a hlad téměř zapomenuty, chce Geoffrey Akinya jediné – aby ho všichni nechali na pokoji a on mohl v klidu studovat slony. Jenže jeho rodina řídí jednu z nejmocnějších korporací, které vládne tvrdou rukou babička Eunice. Po její smrti však dojde k čemusi strašnému na Měsíci. K něčemu, co chce zbytek rodiny zamést pod koberec. A Geoffrey je dotlačen – no, po pravdě vydírán – aby to zařídil. Jenže brzy zjistí, že Eunicina tajemství nechtějí zůstat pohřbená a jejich odhalení může zničit vše, co považovalo lidstvo za jisté a správné…
sci-fi

Vzpomínka na modrou planetu

404 Kč
359 Kč
Temný les - 11%
(7x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
sci-fi
Ukázky

Temný les

449 Kč
399 Kč
Já, Finis - 11%
Ze Země se ztrácí kluci. Přesně v den svých osmých narozenin beze stopy zmizí a nikdo tomu nedokáže zabránit. Lidé ztratili veškerou naději, dokonce si už ani nekladou otázky kdo, kam a hlavně proč chlapce unáší. Dvanáctiletý Petr však nezmizel.
sci-fi
Ukázky

Já, Finis

357 Kč
318 Kč
Jidáš zbavený pout - Poslední hlídka - 11%
Poslední hlídka uzavírá celou Ságu Společenství. Mark Vernon, mechanik a zručný řemeslník, má dojem, že konečně pro sebe našel správné místo v nejistém světě. Podařilo se mu získat práci v nejbezpečnějším ze světů Společenství.
sci-fi

Jidáš zbavený pout - Poslední hlídka

449 Kč
399 Kč
Běh o život - 11%
(3x)
Sci-fi z nedaleké budoucnosti líčí temnými barvami industriální svět, nikoli nepodobný totalitě. Zábavu apatickým masám obstarává jediný televizní kanál, který vysílá obskurní zvrácené soutěže, z nichž nejdrsnější a nejpopulárnější je Běh o život.
sci-fi

Běh o život

261 Kč
232 Kč
Cizinec v cizí zemi - 11%
(3x)
Před pětadvaceti lety se první lidská mise na Mars naposledy ohlásila těšně před přistáním. Všichni její členové byli od té doby pokládáni za mrtvé. Někdo však přece jen přežil...
sci-fi

Cizinec v cizí zemi

628 Kč
558 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 339 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 34 > >>