Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
příběhy ze života

Bára krotí Ameriku - 20%
Báře je třináct a to jí stačí. Další problémy nepotřebuje. Jenže má samozřejmě rodinu a ta je pěkně praštěná. Sotva ji Bára trochu zkrotí, přijde září a nastane škola!
příběhy ze života
Ukázky

Bára krotí Ameriku

209 Kč
167 Kč
Kapky na kameni - 20%
(1x)

50 neobyčejných příběhů neobyčejných žen Příběhy padesáti žen a dívek z Čech a Slovenska, které posouvaly hranice. Nenápadné ale vytrvalé rebelky bojovaly za práva žen, snažily se uplatnit v umění, sportu nebo ve vědě.

příběhy ze života
Ukázky

Kapky na kameni

279 Kč
223 Kč
Podivuhodný křeček Harry - 20%
(1x)
Divoké cirkusové kousky a bláznivá umělecká čísla, pohodová pyžamová párty a spousta čokoládových dortíků – připoj se Klárčině druhému dobrodružství v Čarokrásném knihkupectví!
příběhy ze života
Ukázky

Podivuhodný křeček Harry

159 Kč
127 Kč
Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví - 20%
Které postavy z antiky či biblických časů inspirovaly naše předky natolik, že jejich jména zůstávají součástí našeho jazyka až do dnešních dnů?
příběhy ze života
Ukázky

Proč se říká… ? Ječí jako Siréna… a další známá úsloví

149 Kč
119 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

příběhy ze života
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Strakáč a Tioni - 20%
(1x)
Co bys dělal, kdyby tvůj kamarád vypadal úplně jinak než všichni ostatní? A co bys dělal, kdybys byl odlišný ty a jiní (Tioni) by se ti smáli? Někteří z nás mají možná větší nos, někomu zase odstávají uši, někdo má křivé zuby…
příběhy ze života
Ukázky

Strakáč a Tioni

209 Kč
167 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

příběhy ze života
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
příběhy ze života
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Sněží, sněží... - 20%
Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete, čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch
příběhy ze života
Ukázky

Sněží, sněží...

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3