Nejprodávanější hudba - říjen 2020
rock

Back To Earth
Album Back To Earth vyšlo v roce 1978 a zpěvák se jím rozloučil s hudební kariérou na dlouhých 28 let.
rock

Back To Earth

197 Kč
Honk / Deluxe
Legendární rocková kapela Rolling Stones vydává best of kompilaci Honk. Deska je výběrem toho nejlepšího ze studiových alb, která vyšla mezi lety 1971 a 2016, kdy kapela vydala zatím poslední desku Blue & Lonesome.
rock

Honk / Deluxe

503 Kč
Hudba Praha & Michal Ambrož
Hudba Praha vydává řadové album po devíti letech. Přestože má nahrávka současný zvuk, atmosférou navazuje na to nejlepší z počátků kapely v osmdesátých letech. Vychází v podobě barevného vinylu.
rock

Hudba Praha & Michal Ambrož

485 Kč
Live!!! Ostrava
Koncertní nahrávka Luboše Pospíšila & 5P.
rock

Live!!! Ostrava

329 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.
rock

Pošli to tam!

674 Kč
Třecí plochy
V pořadí čtrnácté studiové album kapely nazvané Třecí plochy. Obsahuje 12 písní a otvírákem je předělávka písničky Je to nejistý od J.A.R.
rock

Třecí plochy

476 Kč
Appetite For Destruction
Jedna z nejlegendárnějších rockových kapel hudební historie Guns N' Roses vydává reedici svého debutového alba Appetite For Destruction: Locked N' Loaded Edition. Jde o Svatý grál, který nesmí chybět ve sbírce žádného pravého fanouška.
rock

Appetite For Destruction

287 Kč
ChangesTwoBowie
Hudební chameleon patří k nejinovativnějším a nejinspirativnějším umělcům hudební historie. Ovlivnil mnoho následovníků včetně řady českých muzikantů. Když v roce 2002 BBC vyhlásila anketu o největšího Brita, umístil se Bowie na 29. místě.
rock

ChangesTwoBowie

854 Kč
Životní režim / Run off the Mill
(1x)
Po výborně přijaté kolekci balad (CD Královský večer, 2014) přichází na řadu sestava songů různorodě svižných.
rock

Životní režim / Run off the Mill

374 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
rock

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 47 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>