Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
romány

Dokud jsme dva - 20%
(3x)
Začínali z ničeho. Měnili nájemní byty, později destinace, procestovali svět. Překonávali nástrahy hrozící ponorkou i dlouhá odloučení.
romány
Ukázky

Dokud jsme dva

199 Kč
159 Kč
Kdo věří na zázraky - 20%
Gábina je docela obyčejná holka z malého města, studuje vysokou školu, má skvělého kluka a velké plány do budoucna. Co víc si přát? Jenomže život není vždycky růžový. Jednoho dne zjistí, že láska jejího života není vlastně tak dokonalá, jak si původně myslela.
romány
Ukázky

Kdo věří na zázraky

209 Kč
167 Kč
Kouzelný ostrov - 20%
(1x)
Lottie a Rose si na nástěnce v mateřské škole všimnou nabídky pronájmu chaty na malém ostrově v Maine.
romány
Ukázky

Kouzelný ostrov

254 Kč
203 Kč
Osvobození - 20%
(2x)
V šestnácti letech Nancy opustila rodnou Austrálii, aby nalezla nový domov a životní lásku v Marseille. Ovšem během nacistické okupace nedokázala stát stranou a jako čím dál slavnější a hlavně nepolapitelnější Bílá myš se stala německým silám trnem v oku.
romány
Ukázky

Osvobození

249 Kč
199 Kč
Přítel z domova - 20%
(4x)
V malém americkém městečku Riverton ve státě Wyoming se koncem devadesátých let minulého století začíná odvíjet neobyčejný příběh.
romány
Ukázky

Přítel z domova

269 Kč
215 Kč
Růže a čokoláda - 20%
(2x)
Vášeň pro čokoládu a tajemství Růžové vily. Co mají společného? Anna Keplerová právě v Drážďanech otevřela už druhou čokoládovnu a vydělané peníze investuje do opravy vily, kterou po změně poměrů vrátili jejímu dědečkovi.
romány
Ukázky

Růže a čokoláda

259 Kč
207 Kč
Rytmus, já & Malychin - 20%
(2x)

Vyražte na rockovou jízdu! Od autorky romantického bestselleru Kulti. Šestadvacetiletá Gaby Barreto má mnoho tváří. Je čestná, sarkastická, kamarádská i protivná – záleží na tom, koho se zeptáte. Když jí brácha nabídne, aby s jeho kapelou jela na turné a prodávala merch, nerozhoduje se dlouho.

romány
Ukázky

Rytmus, já & Malychin

229 Kč
183 Kč
Řetízek slz - 20%
Anna Langová, padesátiletá Němka, při návštěvě banky zjistí, že jí přišly na účet čtyři tisíce euro. Peníze poukázal jakýsi Abu Usama, kterého nezná, takže neví, zda jí peníze patří.
romány
Ukázky

Řetízek slz

179 Kč
143 Kč
Sekaná s malinama - 20%
Mladá, šťastná a bezstarostná Alice píše erotické romány, zatímco na stárnoucí učitelku češtiny Hedviku dopadají s přibývajícím věkem všechny možné problémy a starosti s manželem, trpícím demencí.
romány
Ukázky

Sekaná s malinama

189 Kč
151 Kč
Tajemství osudu
(2x)

Příběh muže, kterému šlechtický titul štěstí nepřinesl, a jeho vnučky, která ho celý život hledala, je napsán podle skutečných událostí. Líčí život tří generací jedné rodiny a zavede nás do Vídně, ale také do Děčína, Ostravy, Karviné i Havířova

romány
Ukázky

Tajemství osudu

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>