Nejprodávanější tituly - říjen 2020
detektivky

Kruh
(3x)
Druhý díl detektivní trilogie s komisařem Martinem Servazem, jež se stala bestsellerovou senzací ve Francii! Aby vrchní komisař Servaz případ vyřešil, musí se ponořit do své vlastní minulosti a znovu otevřít své staré rány...
detektivky
Ukázky

Kruh

449 Kč
Muž bez psa - 30%
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
detektivky
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
139 Kč
Nic není svaté
Krásná mladá žena zničená žalem zmizela beze stopy. Stejně tak detektiv najatý, aby ji našel. Autor excelentních románů Tajemná řeka, Prokletý ostrov a Sbohem, baby znovu potvrzuje, že na poli detektivního thrilleru nemá prakticky žádnou konkurenci.
detektivky

Nic není svaté

269 Kč
Popel všechny zarovná
Vražda staré ženy, která byla brutálně rozsekána mačetou, a smrt mafiána, od které vedou stopy k tajným službám. Nový detektivní román Dominika Dána pojednává o dvou zločinech, kniha je plná pochybných kreatur, mafiánů a tajných agentů.
detektivky

Popel všechny zarovná

269 Kč
Případ kněze z Bojné - Zločiny na Velké Moravě - 30%
(1x)
Hlavními hrdiny a velkomoravskými „detektivy“ jsou opět Slavomír, kníže z mojmírovského rodu (skutečná postava) a jeho vikinský přítel Erik.
detektivky
Ukázky

Případ kněze z Bojné - Zločiny na Velké Moravě

198 Kč
139 Kč
Scotland Yard
(1x)
Policejní práce je náročná a uznání se člověk nedočká, ale když někdo začne vraždit samotné policisty, to už je vrchol. Viktoriánský Londýn vás pohltí do své černé tlamy.
detektivky
Ukázky

Scotland Yard

338 Kč
Sklepy architekta Hellera - 30%
Případ zavede Marii a Karla do nedaleké minulosti, kdy na zámku Myštěves, který dnes slouží jako golfový hotel stejnojmennému klubu, byli v padesátých letech vězněni faráři, kněží, mniši a další duchovní.
detektivky
Ukázky

Sklepy architekta Hellera

169 Kč
118 Kč
Sněžím
(1x)
2.svazek projektu Retro Pavla Kohouta
detektivky
Ukázky

Sněžím

99 Kč
Šógunova dcera
Autorka Laura Joh Rowlandová nás opět uchvátí mistrně vykreslenou atmosférou dávného Japonska, dvorských intrik a třesku samurajských mečů. A nechybí ani špetka tajemna a mystiky, protože ne všichni nepřátelé nutně musejí být z masa a kostí.
detektivky
Ukázky

Šógunova dcera

280 Kč
Třikrát Richard Kubík
Kriminální reportér Richard Kubík je neúnavným hledačem pravdy. Ve třech příbězích se pokouší objasnit případy nenávisti i neopětované lásky, vydírání a únosu bohatého cizince posedlého neobvyklým sexem a úkladnou vraždu majitelky erotického salonu.
detektivky

Třikrát Richard Kubík

224 Kč
Zobrazuji 541 - 550 z 597 položek
<< < 1 .. 53 54 55 56 57 .. 60 > >>