Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
podle předmětů

Angličtina pro radost I. - 20%
Anglicko-česká e-kniha pro začátečníky. Pozor, žádné vysvětlování gramatiky, žádná doplňovací cvičení, ani 30 nových slovíček na jedné stránce. Nic takového. V této e-knize najdete pouze základní anglické texty a rozhovory na cestování.
podle předmětů
Ukázky

Angličtina pro radost I.

95 Kč
76 Kč
Odborné kreslení - 20%
Tato učebnice je studijním podkladem a předlohou pro výuku odborného kreslení na středních průmyslových školách stavebních. Seznamuje studenty se základy grafického vyjadřování, uplatňovaného v oborech architektura a stavitelství.
podle předmětů
Ukázky

Odborné kreslení

186 Kč
149 Kč
Stavební materiály pro SPŠ stavební - 20%
Nová moderní učebnice, určená studentům a profesorům škol se stavebním zaměřením, je aktuálním přehledem tradičních i nových materiálů, které se ve stavebnictví používají. Materiály jsou logicky seřazeny do jednotlivých kapitol.
podle předmětů
Ukázky

Stavební materiály pro SPŠ stavební

229 Kč
183 Kč
Úvod do psychologie - 20%
Učebnice klade důraz na charakteristiku základních psychických jevů, procesů a činností, díky kterým se člověk ve světě, ve společnosti i v sobě samém orientuje, zvládá nároky na něho kladené a usiluje dát svému životu směr a smysl.
podle předmětů
Ukázky

Úvod do psychologie

271 Kč
217 Kč
ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu - 20%
Zkuste si 10 testů těsně před maturitou a zkoušející vás už nepřekvapí! Je třeba znát i přesnou formu zkoušky, nejen umět anglicky. Natrénujte si průběh ústní části nanečisto pomocí simulace otázek i přesné formy zkoušení.
podle předmětů
Ukázky

ANGLIČTINA - Příprava na státní maturitu

195 Kč
156 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy - 2. ročník – 1. díl - 20%
Druhé vydání úspěšné učebnice pro 2. ročník oboru zdravotnický asistent. Navazuje na učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník a zahrnuje náročnou látku se všemi tématy, která budoucí zdravotnický asistent musí v průběhu 2. ročníku studia zvládnout.
podle předmětů
Ukázky

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy - 2. ročník – 1. díl

212 Kč
170 Kč
Terminologiae medicae IANUA - 20%
Učebnice, určená především studentům lékařství, se snaží z nejnutnějšího gramatického minima vytěžit maximum užitečné budoucímu lékaři. Podněcuje přitom ke kreativitě a hledání souvislostí, čímž občas vystupuje z obvyklého úzce odborného zaměření.
podle předmětů
Ukázky

Terminologiae medicae IANUA

250 Kč
200 Kč
Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy - 20%
Monografie Teorie výchovy – tradice, současnost, perspektivy má sloužit vysokoškolským pedagogům i širší odborné veřejnosti jako opora při vědním bádání, výuce a dalším vzdělávání v jedné ze základních pedagogických disciplín.
podle předmětů
Ukázky

Teorie výchovy - tradice, současnost, perspektivy

200 Kč
160 Kč
111 her pro atraktivní výuku němčiny - 20%
Chcete vést výuku německého jazyka hravou a nenásilnou formou? Docházejí vám nápady, jak žáky zaujmout a udržet jejich pozornost? Inspiraci naleznete v knize 111 her pro atraktivní výuku němčiny, která je určena všem učitelům a lektorům.
podle předmětů
Ukázky

111 her pro atraktivní výuku němčiny

203 Kč
162 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
podle předmětů
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>