Nejprodávanější tituly - říjen 2020
sociologie

Umění sociálních médií - 11%
Snažíte se uspět na sociálních sítích, ale stále s tím bojujete? Znáte dobře Facebook a Instagram, ale co další nástroje sociálních médií? Jestliže chcete být úspěšní na trhu, tak vám k tomu v dnešní době nejvíce pomohou právě sociální média.
sociologie

Umění sociálních médií

206 Kč
183 Kč
„Pojď s námi budovat pohraničí!“ - 20%

Práce německého historika Andrease Wiedemanna mapuje druhou a méně známou část procesu, při kterém došlo k vůbec největším přesunům obyvatelstva v českých zemích v historii – celkem se vyhnání a znovuosídlování bezprostředně týkalo pěti milionů lidí

sociologie
Ukázky

„Pojď s námi budovat pohraničí!“

224 Kč
179 Kč
Když se řekne komunitní práce - 20%
Publikace shrnuje hlavní principy a modely komunitní práce, sleduje vývoj komunitní práce od konce 19. století, specifika v Českých zemích a zmiňuje etapy komunitní práce ve 20. století.
sociologie
Ukázky

Když se řekne komunitní práce

120 Kč
96 Kč
Sexualita a sexuální identita - 11%
(1x)
Nakolik je naše sexualita a sexuální identita přirozená a nakolik je ovlivněna kulturou, ve které žijeme? Nakolik jsme v tomto ohledu sami sebou, a nakolik se podřizujeme očekáváním společnosti i svého partnera?
sociologie
Ukázky

Sexualita a sexuální identita

332 Kč
295 Kč
Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí - 20%
Publikace shrnuje výsledky výzkumného šetření, které proběhlo v roce 2014. Bylo zaměřené na popis a analýzu pracovních postupů OSPOD v ČR označovaných v současnosti jako „dobrá praxe“.
sociologie
Ukázky

Státní orgány sociálněprávní ochrany dětí

140 Kč
112 Kč
Edukace seniorů
Stárnutí populace je jedním z významných demografických trendů současnosti, který se v celosvětovém měřítku stává problémem 21. století. Lidé nad 65 let tvoří přibližně 15 % obyvatelstva České republiky a jejich počet se bude pomalu, ale jistě zvyšov
sociologie

Edukace seniorů

179 Kč
Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám - 20%
Během posledních tří desetiletí jsme svědky toho, že se problematika paměti stává jedním z dominantních témat sociálních a humanitních věd. Někteří autoři dokonce v této souvislosti hovoří o novém paradigmatu.
sociologie
Ukázky

Kolektivní paměť. K teoretickým otázkám

210 Kč
168 Kč
Úvod do sociologie - 20%
Upravené vydání učebnice Radomíra Havlíka slouží k základní orientaci při studiu vybraných společenských problémů. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. teorii a dějinám sociologie, vztahu společnosti a jedince, sociální struktuře společnosti
sociologie
Ukázky

Úvod do sociologie

90 Kč
72 Kč
Andragogický výzkum
Dostává se vám do rukou ojedinělá publikace o metodách výzkumu vzdělávání dospělých, která objasňuje témata a problémy, jež je potřebné zkoumat na tomto poli.
sociologie

Andragogický výzkum

89 Kč
Kvalita v sociální práci a sociálních službách - 20%
(1x)
Publikace uceleně popisuje problematiku kvality v sociální práci a seznamuje čtenáře s možnými příležitostmi a riziky, které politika kvality v organizacích sociální práce přináší.
sociologie
Ukázky

Kvalita v sociální práci a sociálních službách

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 73 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>