Nejprodávanější tituly - říjen 2020
sociologie

Kvalita života seniorů - 20%
Publikace předkládá aktuální pohled na problematiku kvality života seniorů v domovech pro seniory v České republice, který zdůrazňuje bio-psycho-sociální a spirituální determinanty kvality života seniorů.
sociologie
Ukázky

Kvalita života seniorů

161 Kč
129 Kč
Sociální dovednosti ve škole - 20%
Cílem publikace je zmapovat prostředí školy ze sociálněpsychologického úhlu pohledu, objasnit projevy různých fenoménů a načrtnout, jak souvisejí s efektivitou edukačních procesů.
sociologie
Ukázky

Sociální dovednosti ve škole

305 Kč
244 Kč
Psychologické aspekty změn v české společnosti - 11%
Kniha shrnuje vývojové trendy a změny, které nastaly v naší společnosti na přelomu minulého a současného tisíciletí v různých oblastech a sférách života lidí (školství, zdravotnictví, rodina, zaměstnání, doprava apod.
sociologie

Psychologické aspekty změn v české společnosti

338 Kč
300 Kč
Kapitoly metodologie sociálních výzkumů - 20%
Zajímáte se o otázky přípravy, realizace a vyhodnocování sociálních výzkumů? PhDr. Jiří Reichel, Ph.D., vás seznámí se specifiky sociálních výzkumů a s rozdíly mezi výzkumem kvalitativním a kvantitativním.
sociologie
Ukázky

Kapitoly metodologie sociálních výzkumů

271 Kč
217 Kč
Překonávat hranice - 11%
Přes záměrně mozaikovitý charakter Dahrendorfových vzpomínek se jedná o strhující vyprávění, v němž nechybí vážné momenty (včetně těch, kdy jde doslova o život), a autor čtenáře na mnoha místech překvapí schopností sebeironie a anglickým humorem.
sociologie

Překonávat hranice

252 Kč
224 Kč
Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním - 20%
Kniha je určena odborníkům pracujícím v pomáhajících profesích a veřejnosti se zájmem o problematiku duševně nemocných. Úvod vymezuje základní pojmy a možnosti výskytu duševních onemocnění.
sociologie
Ukázky

Sociální práce s lidmi s duševním onemocněním

229 Kč
183 Kč
Sociologické problémy sportu - 20%
Práce ilustruje aktuální problémy prudce se rozvíjející oblasti sociologického zájmu, kterou nesporně fenomén sportu je. Rozvádí palčivé problémy vztahu sportu a společnosti.
sociologie
Ukázky

Sociologické problémy sportu

280 Kč
224 Kč
Na stopě neznámému - 6%
(1x)
První mikrohistorická práce o dějinách 19. století. A. Corbin v ní rekonstruuje svět obyčejného měšťana, žijícího na pařížské periferii, jenž nijak nezasáhl do velký dějin a jehož život je typickým pro anonymní masy lidí z nižších sociálních vrstev.
sociologie

Na stopě neznámému

229 Kč
215 Kč
Sociologie nových náboženských hnutí - 11%
První kniha v oblasti výzkumu nových náboženských hnutí, která se zabývá metodologickými problémy nutně vyvstávajícími při jejich studiu a popisu.
sociologie

Sociologie nových náboženských hnutí

198 Kč
176 Kč
Kybersocialismus - 11%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
sociologie

Kybersocialismus

171 Kč
152 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 73 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>