Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
děti a mládež

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce - 20%
Ostrodráp a jeho společníci jsou právě v polovině své strastiplné výpravy. Loučí se s Půlnocí a vydávají se na cestu zpět do lesa, aby svým klanům vyřídili, jak se mohou zachránit před zkázou. Jenže ve skalách na ně číhá smrtící nebezpečí…
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (2) - Východ měsíce

189 Kč
151 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc - 20%
Ostrodráp vyslechne z úst Hvězdného klanu zlověstné proroctví, které ho varuje, že kočičím klanům hrozí dosud nepoznané nebezpečí. Mladý válečník se proto spolu s několika přáteli vydává na výpravu do neznámých končin, aby zachránil les před zničením.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví 1 - Půlnoc

189 Kč
151 Kč
Koruna - 20%
Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce, netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z 35 nápadníků. Ji prostě žádná pohádka nečekala! Jen počítala dny, až bude moct poslat všechny domů. Po událostech, které se odehrály v paláci, si ale uvědomuje, že nemůže být na všechno sama.
děti a mládež
Ukázky

Koruna

229 Kč
183 Kč
Léto v síti - 20%
Naty chce aspoň rok žít jako normální holka a v klidu odmaturovat. Kvůli práci rodičů už procestovala skoro celý svět a využila toho aspoň k parádnímu profilu na instagramu, který ji proslavil. Může ale někdo jako ona vůbec vést normální život?
děti a mládež
Ukázky

Léto v síti

189 Kč
151 Kč
Neplechy čerta Zbrklíka - 20%
Veselá pohádka o tom, že ani čertům se zbrklost nevyhýbá a dokáže pekelníkům pořádně zatopit!
děti a mládež
Ukázky

Neplechy čerta Zbrklíka

229 Kč
183 Kč
Po tvém boku - 20%
(1x)
Autumn zůstala zamčená v knihovně a myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že tam skončila s divným klukem jménem Dax. Aby nepanikařila, tak si připomíná, že se pro ni vrátí její přítel. Jenže on nepřijde.
děti a mládež
Ukázky

Po tvém boku

229 Kč
183 Kč
Pohádková logopedie - O veliké řepě - 20%
Soubor logopedických cvičení na rozvoj řeči připravený ve spolupráci s klinickou logopedkou pracuje s textem klasické pohádky, kterou děti dobře znají. Součástí sešitu jsou pracovní listy a postavičky, které lze vystřihnout, nalepit na špejli a zahrát si s nimi divadlo.
děti a mládež
Ukázky

Pohádková logopedie - O veliké řepě

99 Kč
79 Kč
Příběh magie - 20%
(1x)

Prožij struhující dobrodružství se známými i novými hrdiny ze Země příběhů. První díl série. Čtrnáctiletá Brystal Vždyzelená se narodila na špatném místě. V Jižním království je totiž magie trestná, a navíc tam ženy nesmí číst.

děti a mládež
Ukázky

Příběh magie

249 Kč
199 Kč
Skřivánci ve válce - 20%

Dojemný příběh o lásce a obětavosti Klárka a její bratr Petr tráví každé léto v Cornwallu společně se svými prarodiči a charismatickým bratrancem Rupertem. Ale idyla končí každé září, kdy se Petr a Rupert vrací do internátní školy a Klárka se nudí v domě svého otce, jenž pořád není doma.

děti a mládež
Ukázky

Skřivánci ve válce

209 Kč
167 Kč
Vánoční hvězdička - 20%
Ela miluje koně nade všechno. Hodně o nich ví, a kdyby mohla, byla by ve stájích od rána do večera. Jenže tohle holky z její třídy vůbec nechápou. Ela jim připadá nudná a obyčejná. To už se ale brzy změní.
děti a mládež
Ukázky

Vánoční hvězdička

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 161 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>