Nejprodávanější tituly - říjen 2020
společenské vědy

Rok stromů - 11%
Kniha je dělena do deseti celků podle deseti školních měsíců a podle deseti stromů. Jednotlivé stromy jsou v knize rozpracovány do témat tak, aby vždy naplnily všechny oblasti RVP.
společenské vědy

Rok stromů

179 Kč
159 Kč
Tohle není propaganda - 11%
(2x)
Žijeme ve zrychlené době plné nejrůznějších vlivů. Cílené reklamy, hackeři, internetoví boti, ISIS, Putin, trollové, Trump – ti všichni se snaží otřást naším vnímáním reality.Surreálné atmosféře, jejímž cílem je nás dezorientovat.
společenské vědy

Tohle není propaganda

268 Kč
238 Kč
Už nejsme sami na světě - 11%
Studie o novém uspořádání globálního světa po rozpadu polárního světa studené války. O nových mimostátních činitelích formujících světovou poltiku, o novém způsobu válčení a nové konfliktualitě, která se vyznačuje asymetrií a deteritorializací.
společenské vědy

Už nejsme sami na světě

259 Kč
230 Kč
Válka je mým osudem - 11%

Přímo z první linie. Autentická reportážní kniha o válce v Sýrii.

Co se od roku 2019 odehrává v čím dál nepřehlednějším syrském konfliktu? Lenka Klicperová a Markéta Kutilová v bezprostřední reportáži sledují poslední bitvu s Islámským státem.

společenské vědy

Válka je mým osudem

314 Kč
279 Kč
Architekti dlouhé změny - 11%
(2x)
Kolektivní monografie nabízí originální pohled na dobu pozdní komunistické diktatury, demokratické revoluce roku 1989 a počátky budování liberální demokracie a kapitalismu v Československu, resp. v České republice.
společenské vědy

Architekti dlouhé změny

358 Kč
318 Kč
No Future - 11%
Připravujeme děti na svět, který nenávratně zmizel. Vezeme děti na parním stroji do virtuální reality a tvrdíme jim, že je to pro ně prospěšné. Tato kniha tvrdí opak.
společenské vědy

No Future

268 Kč
238 Kč
Pro Čechy je nebe nízko - 11%
(2x)
Proč u nás najdeme tak málo vyvěšených českých vlajek?
společenské vědy

Pro Čechy je nebe nízko

242 Kč
215 Kč
Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!! - 11%
Média, politici, sociální sítě – ze všech těchto zdrojů se na nás neustále valí dohady o tom, kdo, jak a proč se nás snaží dezinformovat.
společenské vědy

Nejlepší kniha o fake news dezinformacích a manipulacích!!!

269 Kč
239 Kč
Podivná smrt Evropy - 11%
(5x)
Douglas Murray brilantně líčí příběh masové imigrace do Evropy – její počátky v poválečném nedostatku pracovní síly, její zintenzivnění při slučování rodin a konečně humanitární ospravedlňování otevřených hranic.
společenské vědy

Podivná smrt Evropy

376 Kč
334 Kč
Tisíc tváří hrdiny - 11%
(3x)
Klasická Campbellova práce ukazuje na příkladech mytických příběhů pravdy skryté za náboženskými a mytologickými postavami a nechává z nich vyplynout obecně platné významy, aktuální i v dnešním světě.
společenské vědy
Ukázky

Tisíc tváří hrdiny

358 Kč
318 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 517 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 52 > >>