Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
společenské vědy

V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu - 11%
(1x)
Kniha V kapitalismu. Proti kapitalismu. Za hranice kapitalismu. spojuje texty tří přednášek, které John Holloway nedávno přednesl v Kalifornském institutu integrálních studií v San Francisku.
společenské vědy

V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu

176 Kč
156 Kč
Jak umírá demokracie - 11%
(9x)
Když Donald Trump vyhrál volby, mnozí si položili otázku, o níž si nikdo nemyslel, že si ji budeme klást: Je demokracie v USA v ohrožení?
společenské vědy
Ukázky

Jak umírá demokracie

312 Kč
278 Kč
Největší záhady kriminalistiky – Vraždy - 11%
(1x)
Publicista Jaroslav Mareš se ponořil do bádání největších českých i československých kriminálních případů. Prošel tisíce stran spisů, znovu vyzpovídal některé svědky a odkryl příběhy plné zločinu a tajemna. Napětí ještě podtrhují dobové fotograf
společenské vědy

Největší záhady kriminalistiky – Vraždy

359 Kč
319 Kč
Nic není pravda a všechno je možné - 11%
(4x)
V knize Nic není pravda a všechno je možné ukazuje současné Rusko s pochopením, ale zároveň s obavami, které tato zcela nová civilizační mutace vzbuzuje.
společenské vědy

Nic není pravda a všechno je možné

269 Kč
239 Kč
Síla mýtu - 11%
(1x)
Knižní přepis proslulého šestihodinového cyklu rozhovorů amerického antropologa, religionisty a filozofa Josepha Campbella (1904-1987) s moderátorem Billem Moyersem, v zasvěcených sondách do nejrůznějších kultur, civilizací a náboženství.
společenské vědy
Ukázky

Síla mýtu

313 Kč
278 Kč
Přehled speciální pedagogiky - 11%
Praktická příručka provází čtenáře speciální pedagogikou, seznamuje s oborem jako takovým a provází jednotlivými dílčími obory. Čtenáři v ní naleznou základní přehled psychopedie, logopedie, surdopedie, tyflopedie, somatopedie a etopedie.
společenské vědy

Přehled speciální pedagogiky

332 Kč
295 Kč
Kastrující stín svatého Garty - 11%
(1x)
Kniha přináší texty Milana Kundery věnované Franzi Kafkovi: eseje Kastrující stín svatého Garty a Překlad jedné věty a „jako doplněk a epilog“ Umění věrnosti a Hranice nepravděpodobného už není střežená.
společenské vědy

Kastrující stín svatého Garty

149 Kč
132 Kč
Hry na rozvoj verbální komunikace - 11%
Kdo si hraje, nezlobí a navíc se může hrou něco nového naučit. Kniha nabízí 107 nejlepších komunikačních her, které udělají z rozvoje řeči zábavu!
společenské vědy

Hry na rozvoj verbální komunikace

314 Kč
279 Kč
Mýtus a skutečnost - 11%
V knize Mýtus a skutečnost shrnuje autor dosavadní poznatky o mýtu. Zamýšlí se nad jeho definicí, zabývá se jeho strukturou a funkcí a dále probírá tematicky jednotlivé typy mýtů. Všímá si mýtů o původu a kosmogonických mýtů, mýtů a rituálů obnovy.
společenské vědy
Ukázky

Mýtus a skutečnost

223 Kč
198 Kč
Peníze a politika - 11%
Kniha nabízí jedinečný pohled na financování politiky, zejména politických stran a volebních kampaní v ČR, a to od počátku 90. let až po současnost.
společenské vědy

Peníze a politika

629 Kč
559 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 398 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 40 > >>