Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
rodina a dítě

Jak na strach a úzkost v těhotenství - 20%
Publikace se věnuje případným kritickým obdobím těhotenství, snaží se vysvětlit principy vyšetření, která těhotná žena absolvuje, a popisuje, co od nich může očekávat.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na strach a úzkost v těhotenství

203 Kč
162 Kč
Péče o novorozence a kojence - 20%
Hledáte spolehlivou radu a pomoc při péči o novorozené děťátko? Tato příručka českých odborníků vám ji poskytne. Přehledný rádce pro novopečené maminky si získal velkou oblibu a nyní vychází již ve čtvrtém vydání.
rodina a dítě
Ukázky

Péče o novorozence a kojence

203 Kč
162 Kč
Žák s problémovým chováním - 20%
Problémové chování žáků patří ke každodenní realitě škol a školských zařízení. Nelze před ním zavírat oči ani očekávat, že odezní samo nebo že ho vyřeší někdo jiný.
rodina a dítě
Ukázky

Žák s problémovým chováním

99 Kč
79 Kč
Život s vysokou inteligencí - 20%
Vysoká inteligence nemusí znamenat jen úspěch a skvělý život. Velmi chytří lidé bývají naopak často nepochopení, cítí se osaměle, trpí nedostatkem sebedůvěry a až přílišnou citlivostí a zranitelností.
rodina a dítě
Ukázky

Život s vysokou inteligencí

280 Kč
224 Kč
Citlivá kuchyně - 20%
(3x)
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
rodina a dítě
Ukázky

Citlivá kuchyně

248 Kč
198 Kč
Dítě v úctě přijmout... - 20%
Waldorfská pedagogika je specifický směr ve vzdělávání, vycházející z učení rakouského filozofa Rudolfa Steinera (1861-1925).
rodina a dítě
Ukázky

Dítě v úctě přijmout...

115 Kč
92 Kč
Máme dítě s ADHD - 20%
Publikace je zaměřena nejen na poznání, co hyperaktivita je, jak vzniká, jaké jsou její základní projevy a jak se tyto projevy mění v průběhu vývoje dítěte, ale zejména na praktické náměty a postupy, jak výchovně vést hyperaktivní děti.
rodina a dítě
Ukázky

Máme dítě s ADHD

305 Kč
244 Kč
Nadané děti a jejich rozvoj - 20%
Nadání je obvykle považováno za stabilní rys osobnosti, který je možno objektivně zjišťovat a jehož úroveň předurčuje budoucí profesní a studijní výsledky.
rodina a dítě
Ukázky

Nadané děti a jejich rozvoj

229 Kč
183 Kč
Rizikové chování v dospívání - 20%
Kniha podává přehled o tzv. nové morbiditě mládeže, která v současnosti významně ohrožuje zdraví dospívajících a zvyšuje jejich nemocnost i úmrtnost. Jedná se o tzv. syndrom rizikového chování v dospívání.
rodina a dítě
Ukázky

Rizikové chování v dospívání

169 Kč
135 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
rodina a dítě
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 89 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 9 > >>