Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2020
zdravá výživa

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny - 11%
(1x)
Superpotraviny jsou všude okolo nás. Jestli jste si doposud mysleli, že pocházejí jen ze vzdálených zemí jako chia semínka nebo goji, můžete to nyní přehodnotit: rostlinné energetické balíčky pro detoxikaci a anti-aging.
zdravá výživa

Superpotraviny - Tuzemské divoké rostliny

287 Kč
255 Kč
Deník věčné dietářky
Držet redukční dietu se alespoň jednou ve svém životě rozhodla, nebo byla dohnaná, snad každá žena.
zdravá výživa

Deník věčné dietářky

89 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Přirozeně zdravá kuchyně
(1x)
Zdravá strava nemusí být složitá na přípravu, a přesto bude skvěle chutnat. Přesvědčte se o tom díky receptům z této nové kuchařky!
zdravá výživa

Přirozeně zdravá kuchyně

116 Kč
Superpotraviny - 11%
Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
zdravá výživa
Ukázky

Superpotraviny

401 Kč
356 Kč
Zimní smoothies - 11%
(1x)
Smoothies se dají konzumovat celoročně, vychutnejte si proto také v zimě vlastnoručně namixované kreace od superzdravých smoothies ze superpotravin, které vám pomohou úspěšně zahájit pošmourný listopadový den, přes horké varianty s kávou...
zdravá výživa

Zimní smoothies

179 Kč
159 Kč
Rychlé recepty Low Carb - 11%
Low Carb je stále populárnější. Stále více lidí totiž přichází na to, že díky nižšímu obsahu sacharidů ve stravě mohou být v lepší formě. Obzvláště večer jsou jídla s nízkým obsahem sacharidů důležitější než v jiné denní doby.
zdravá výživa

Rychlé recepty Low Carb

161 Kč
143 Kč
Bez masa - 11%
Chcete jíst méně masa nebo přestat jíst maso, a nerezignovat přitom na dobré jídlo? Jste vegetariáni? Hledáte inspiraci na bezmasé večeře či pohoštění pro přátele? Kuchařka Bez masa vám nabízí více než 120 receptů vyzkoušených redakcí Apetitu.
zdravá výživa

Bez masa

359 Kč
319 Kč
Rakytník - 11%
Kniha seznamuje s léčivými vlastnostmi a dalšími pozitivy této rostliny, radí, jak pěstovat a také jak plody a další části rakytníku prakticky využívat – najdete zde recepty na šťávy, džemy, saláty, čaje, ale také masti, dokonce víno apod.
zdravá výživa
Ukázky

Rakytník

224 Kč
199 Kč
Raději vidličky než nože - 11%
Lepší zdravé jídlo na vidličku, než chirurgický nůž..., to je podtitul obrovského bestselleru deníku Nev York Times, který přesně vystihuje jeho obsah.
zdravá výživa

Raději vidličky než nože

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 63 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>