Nejprodávanější knihy - říjen 2020
naučné

Hvězdná obloha - 11%
Již před tisíciletími vzhlíželi lidé k nebi a jednotlivé hvězdy spojovali do obrazů, které pojmenovali po bozích, zvířatech i předmětech.
naučné

Hvězdná obloha

449 Kč
399 Kč
Ženy, které se nebály změnit svět - 11%

Každý z nás má šanci změnit svět. Přečtěte si inspirativní příběhy žen, které to dokázaly.. 101 medailonků vědkyň, političek, aktivistek, sportovkyň, umělkyň, průzkumnic, zkrátka zajímavých sebevědomých žen, které se nebály žít podle svých představ.

naučné

Ženy, které se nebály změnit svět

269 Kč
239 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
naučné

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Abeceda - Chytré prstíky - 11%
Procvičte s dětmi psaní pomocí karet Chytré prstíky! Naučte je abecedu a jak se správně píší jednotlivá písmena. Tato sada obsahuje oboustranné omyvatelné karty, na které se stíratelným fixem dá psát a používat je znovu a znovu.
naučné

Abeceda - Chytré prstíky

224 Kč
199 Kč
Tvary - Moje první samolepky - 11%
Tato knížka se samolepkami může být pro vaše dítě vstupní branou do světa hravé kreativity - je určena především těm úplně nejmenším dětem.
naučné

Tvary - Moje první samolepky

161 Kč
143 Kč
Zákeřné keře - 11%
(1x)
Cílem knížky je formou jednoduchého pohádkového příběhu seznámit děti s nejběžnějšími jedovatými rostlinami v jejich okolí. Malá víla Vincencie je zakleta zlým čarodějem Rulíkem Zlomocným.
naučné

Zákeřné keře

269 Kč
239 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
naučné

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

naučné
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Obrázky z československých dějin - 11%
(2x)
Knížka obrázkových seriálů z naší historie volně navazuje na velmi oblíbené Obrázky z českých dějin a pověstí.
naučné

Obrázky z československých dějin

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 140 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 14 > >>