Nejprodávanější Kniha - říjen 2020
medicína

Všichni hrajeme divadlo - 11%
Jedná se o Goffmanovo klasické dílo na pomezí sociologie a psychologie, v němž autor téměř beletristickým způsobem popisuje základní myšlenky své dramaturgické sociologie (či dramaturgické sociální psychologie).
medicína

Všichni hrajeme divadlo

404 Kč
359 Kč
Celým tělem naboso - 11%
Co vše modernímu člověku způsobuje běžná obuv a umělé prostředí, v němž se pohybuje? Jak bezpečně přejít na minimalistickou obuv a získat nesmírný prospěch z uvolnění a vysvobození chodidel?
medicína

Celým tělem naboso

223 Kč
198 Kč
Fasciální osteopatie - 11%
(1x)
Tato kniha nabízí přehlednou systematizaci fascií, možností jejich diagnostiky a terapie. Najdete v ní všechny informace o fasciích z osteopatického hlediska.
medicína

Fasciální osteopatie

405 Kč
360 Kč
Patomorfologie chorob kostí a kloubů - 11%
Úctyhodná monografie shrnuje osobní zkušenosti a komplexní výsledky celoživotní systematické práce prof. MUDr. Ctibora Povýšila, DrSc., v oblasti patomorfologie chorob lokomočního systému.
medicína

Patomorfologie chorob kostí a kloubů

2 610 Kč
2 320 Kč
Poruchy sexuální preference - 11%
Kniha renomovaného odborníka poskytuje komplexní pohled na celou problematiku, zabývá se klasifikací poruch sexuální preference, etiologií, diagnostikou a terapií (představuje biologické formy léčby, psychoterapeutické přístupy ...
medicína

Poruchy sexuální preference

450 Kč
400 Kč
Chlapec, kterého chovali jako psa - 11%
(2x)
Dětský psychiatr Bruce Perry měl v terapii děti, které zažily nepředstavitelné hrůzy: přežily genocidu, byly svědky násilných činů, dospělí je zavírali do skříní či klecí, byly oběťmi násilí v rodině.
medicína

Chlapec, kterého chovali jako psa

359 Kč
319 Kč
Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory - 11%
Po více než 15 letech se dostává čtenářům do rukou komplexní publikace týkající se základního medicínského oboru, a zaplňuje tak bílé místo na našem knižním trhu. Kniha je sepsána lékaři, odborníky, kteří se podílejí na výuce nelékařských zdravotnick
medicína

Pediatrie pro nelékařské zdravotnické obory

404 Kč
359 Kč
Lékařská etika
(1x)
Kniha představuje ucelený souhrn základních tematických a problémových okruhů současné lékařské etiky. Ve své práci autor vychází z mnohaletého studia filozofických východisek stojících v základu zdravotnické etiky i jejich praktických aplikací.
medicína

Lékařská etika

134 Kč
Obrazy z nevědomí - 11%
Aktualizované vydání úspěšné publikace, která obsahuje kompletní informace o skupinových terapeutických procesech v autorčině ateliéru. Kamila Ženatá vytvořila ucelený systém práce s uzavřenými skupinami.
medicína

Obrazy z nevědomí

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 179 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 18 > >>