Nejprodávanější knihy - říjen 2020
předškoláci

Písničky bez muziky - 6%
(1x)
V knížce Emanuela Frynty, která poprvé vyšla až dlouho po autorově smrti, se skrývají notoricky známé nonsensové verše prvotně určené dětem, avšak milované mnoha dospělými.
předškoláci

Písničky bez muziky

211 Kč
198 Kč
Říkejte si pohádky - 11%
Oblíbené zveršované pohádky Františka Hrubína provázejí celé generace nejmenších čtenářů. S ilustracemi Jiřího Trnky patří ke klasice české poezie pro děti.
předškoláci

Říkejte si pohádky

161 Kč
143 Kč
Magor dětem - 6%
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
předškoláci

Magor dětem

239 Kč
224 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
předškoláci

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
předškoláci
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost - 11%
(1x)
Velké množství dějově plných kreseb a čtivý, zábavný a srozumitelný text jsou hlavní přednosti knihy, která dětské čtenáře poutavým způsobem seznámí s naší historií.
předškoláci

Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost

242 Kč
215 Kč
Půjdem spolu do Betléma - 11%
23 vánočních koled (úprava pro klavír, zbocovou flétnu, housle, viloncello, zpěv a v příloze notace pro kytaru), přiložena vystřihovánka betlému.
předškoláci

Půjdem spolu do Betléma

88 Kč
78 Kč
Stromy a jiné dřeviny - 11%
Kniha s realistickými kresbami stromů a keřů je plná fascinujících a podrobných informací a pomůže vám detailně nahlédnout do světa těchto vytrvalých rostlin.
předškoláci

Stromy a jiné dřeviny

224 Kč
199 Kč
Vše, co jezdí - Moje první samolepky - 11%
Kniha se samolepkami na téma dopravních prostředků určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
předškoláci

Vše, co jezdí - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
předškoláci

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 259 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>