Nejprodávanější knihy - říjen 2020
první stupeň

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
první stupeň

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Dospělost je mýtus - 11%
(1x)
Internetová senzace v knižní podobě! Tenhle komiks je pro všechny, kdo dokážou proflákat celé víkendy na internetu, pro které je držení se za ruce na ulici s naprosto úchvatným klukem nesnesitelná agónie, pro všechny, kdo sní o...
první stupeň

Dospělost je mýtus

179 Kč
159 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
první stupeň

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Obrázkové čtení - Karel IV. - 11%
Život nejslavnějšího českého krále s humorem a nadsázkou.
první stupeň

Obrázkové čtení - Karel IV.

179 Kč
159 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
první stupeň

Barvy

203 Kč
180 Kč
Divoši - 11%
(2x)
Kreslený biografický román vycházející ze skutečných událostí, jak je ve svých zápiscích zachytil mladý cestovatel a botanik Alberto Vojtěch Frič. Získal komiksovou cenu Muriel 2011 za Nejlepší původní český komiks a Nejlepší původní scénář.
první stupeň

Divoši

356 Kč
316 Kč
Anglická abeceda - 12%
Naučte se anglickou abecedu, ke každému slovíčku najdete vhodné slovo z anglického jazyka, začínající daným písmenem. Z druhé strany pak najdete základní barvy ! Tato kartička je vhodná pro každého začínajícího angličtináře.
první stupeň

Anglická abeceda

17 Kč
15 Kč
Atlas sopek - 11%
(1x)
Sopky rozpálené aktivní i ty, které odpočívají letitým spánkem odjakživa vzbuzovaly hrůzu lidí, ale také je inspirovaly k řadě otázek.
první stupeň
Ukázky

Atlas sopek

269 Kč
239 Kč
Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost - 11%
(1x)
Velké množství dějově plných kreseb a čtivý, zábavný a srozumitelný text jsou hlavní přednosti knihy, která dětské čtenáře poutavým způsobem seznámí s naší historií.
první stupeň

Cesty dětí do staletí aneb Jak Běla s Kubou poznávali naši minulost

242 Kč
215 Kč
Fakt hustá zvířata - Poznejte nejodpornější tvory na světě
Tento průvodce představí zvířata z celého světa, která nemusí mít zrovna to nejvybranější chování, ale jsou naprosto úžasná, ohromující a možná lehce nechutná!
první stupeň

Fakt hustá zvířata - Poznejte nejodpornější tvory na světě

125 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 379 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 38 > >>