Nejprodávanější tituly - říjen 2020
sci-fi a fantasy

Příběhy pro Bastet - 11%
(1x)
Soubor více než tuctu pečlivě vypointovaných povídek na pomezí fantasy a sci-fi ..Podivuhodné napůl jezerní, napůl horské město Kwarung s tajemným labyrintem, kam odcházejí nepokojní lidé hledat smysl života...Ruiny Ediswangu, skrývající ...
sci-fi a fantasy

Příběhy pro Bastet

197 Kč
175 Kč
Rádio Svobodný Albemuth - 6%
(2x)
Philip K. Dick se ve svém románu, který vznikl v roce 1976, ale publikován byl až po autorově smrti, vrací k tématu svých vrcholných děl Valis a Temný obraz.
sci-fi a fantasy

Rádio Svobodný Albemuth

202 Kč
190 Kč
Darwinovy hodinky - 11%
Další kniha z úspěšné řady humorné fantasy ze Zeměplochy. Zeměplocha má problém - Charlese Darwina. Přesněji řečeno, někdo tajemný a neznámý považuje existenci Charlese Darwina za neodpustitelnou urážku ...
sci-fi a fantasy

Darwinovy hodinky

248 Kč
220 Kč
Garfield bradami vzůru - 11%
Vleže na zádech, Garfield hrdě zvedá už dvacátou druhou bradu. Je tlustý, líný, cynický a hlubokomyslný. Pořád nesnáší pavouky a pondělí. Pořád miluje lasaně a svého medvídka Pookyho. Pořád šikanuje Jona a ... oblíbená komiksová série.
sci-fi a fantasy

Garfield bradami vzůru

89 Kč
79 Kč
Hvězdný prach - 11%
(3x)
Na ospalém anglickém venkově, na úsvitu viktoriánské éry, žije si městečko Zeď svůj poklidný život. Zeď, trochu zvláštní jméno pro vesnici. Ta naše je dostala podle impozantní kamenné ohrady, která ji odděluje od přilehlé louky.
sci-fi a fantasy

Hvězdný prach

314 Kč
279 Kč
Nefritový trůn - 6%
Druhý díl fantasy cyklu Temeraire. Čína v něm zjistí, že její vzácný dar určený Napoleonovi padl do britských rukou. Rozzlobené čínské poselstvo žádá, aby byl neobyčejný tvor vrácen, kapitán Laurence se ovšem odmítne podvolit.
sci-fi a fantasy

Nefritový trůn

253 Kč
238 Kč
Otec prasátek - ilustovaný scénář - 11%
Knižní podoba dvoudílné filmové adaptace.
sci-fi a fantasy

Otec prasátek - ilustovaný scénář

134 Kč
119 Kč
Kámen a flétna I. - Giza a její vlci - 6%
(3x)
První díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu. Ale to ještě není všechno.
sci-fi a fantasy

Kámen a flétna I. - Giza a její vlci

220 Kč
207 Kč
Koule - 11%
(3x)
Pokračování knihy, ve které můžeme pozorovat zákonitosti našeho vesmíru aplikované na fantastický vesmír, kde nejdůležitější fyzikální zákony začínají slovem „možná".
sci-fi a fantasy

Koule

257 Kč
228 Kč
Temná hlídka - 6%
Další kniha z „hlídkové“ řady. V Sankt Petěrburgu se zničehonic objeví nezkrotná sekta Temných, kteří si říkají Černí. Zbytek ruského světa Jiných se rozhodne, že situaci je třeba pacifikovat.
sci-fi a fantasy

Temná hlídka

228 Kč
214 Kč
Zobrazuji 761 - 770 z 779 položek
<< < 1 .. 75 76 77 78 > >>