Nejprodávanější tituly - říjen 2020
ekonomie

Marketingová komunikace - 11%
Nové, výrazně přepracované a aktualizované vydání knihy Marketingová komunikace vzniklo opět ve spolupráci se špičkovými experty z praxe. Hlavním autorem je uznávaný odborník – vedoucí katedry marketingu VŠE.
ekonomie

Marketingová komunikace

269 Kč
239 Kč
Finanční trhy - 11%
Na trhu ojedinělá publikace věnující se principům a zákonitostem fungování finančních trhů se zaměřením na specifické vlastnosti jednotlivých druhů finančních investičních instrumentů.
ekonomie

Finanční trhy

801 Kč
712 Kč
Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů - 20%
Na trhu ojedinělá publikace se věnuje využití takzvané nejlepší praxe (best practice) v řízení lidských zdrojů. Zaměřuje se na nejlepší praxi ve vytváření pracovních míst, plánování, výběru, hodnocení, odměňování a vzdělávání zaměstnanců.
ekonomie
Ukázky

Nejlepší praxe v řízení lidských zdrojů

212 Kč
170 Kč
Statistika v aplikacích
Publikace navazuje na Přehled statistických metod od Jana Hendla a ukazuje na široké využití statistiky a statistických metod v různých oborech a oblastech lidského života.
ekonomie

Statistika v aplikacích

134 Kč
The Devil’s Dictionary of Economics & Finance - 11%
Motto: Teach a man to fish and he will eat for life. Give him someone else’s fish and he will vote for you.
ekonomie

The Devil’s Dictionary of Economics & Finance

313 Kč
278 Kč
Tentokrát je to jinak - 11%
Publikace předních amerických univerzitních ekonomů C. M. Reinhartové a K. S. Rogoffa si klade otázku, proč státy již řadu století opakovaně procházejí různými typy finančních krizí, jako jsou neschopnost splácet dluhy, bankovní paniky...
ekonomie

Tentokrát je to jinak

448 Kč
398 Kč
Nahá pravda - 6%
(12x)
Autoři kacířsky tvrdí, že jsme se stali obětí fikce: Zadlužení světa a neustálá honba za růstem jsou časovanou bombou, která hrozí již brzy vybuchnout. Podrobují zdrcující kritice naše politiky, kteří z nás sami záměrně dělají poslušné ovce.
ekonomie
Ukázky

Nahá pravda

254 Kč
239 Kč
Restart - 6%
(1x)
Průvodce podnikatelským minimalismem. Provokativní a mimořádně poučná příručka od zakladatelů obdivované americké firmy 37signals.
ekonomie

Restart

297 Kč
279 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
ekonomie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Personální činnosti a metody personální práce - 20%
Publikace je určena všem, kteří se zabývají řízením a rozvojem lidí v organizaci, zejména studentům andragogiky a personálního řízení, managementu a psychologie, personalistům a manažerům.
ekonomie
Ukázky

Personální činnosti a metody personální práce

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 168 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>