Nejprodávanější e-knihy - říjen 2020
humor

Taková normální rodinka - 20%
(1x)
Navzdory názvu nejsou Hanákovi až tak normální. Babička píše detektivky, které nikdo nikdy nevydal, její dcera Cilka neustále zpívá, manžel Oldřich se nevěnuje ničemu jinému než svým želvičkám a myšičkám.
humor
Ukázky

Taková normální rodinka

189 Kč
151 Kč
Tři muži na toulkách - 20%
(1x)
Ve druhém díle slavných Tří mužů se s Harrisem, Georgem a Jeromem vydáme na převážně cyklistický, ale hlavně humorný výlet do Evropy
humor
Ukázky

Tři muži na toulkách

189 Kč
151 Kč
Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) - 20%
Tři dobří přátelé obklopeni tabákovým dýmem si vzájemně začnou stěžovat na neduhy, které je poslední dobou pronásledují. Po zralé úvaze dojdou k závěru, že jediné, co jim může zachránit psychické i fyzické zdraví, je společná dovolená. A tak se rozhodnou vyrazit i se psem Montmorencym na řeku.
humor
Ukázky

Tři muži ve člunu (o psu nemluvě)

189 Kč
151 Kč
Dějiny mírného pokroku v mezích zákona - 21%
Politické a sociální dějiny strany mírného pokroku v mezích zákona napsal Jaroslav Hašek v letech 1911-12 a pojal je jako historii pražské bohémy, scházející se v hospůdkách U zlatého litru, u Bláhů, u Svíčky, v Kravíně a jinde.
humor
Ukázky

Dějiny mírného pokroku v mezích zákona

29 Kč
23 Kč
Deníček moderního fotra 3 - 20%
Třetí díl oblíbeného Deníčku moderního fotra je zároveň dílem posledním. Autor bezostyšně přiznává, že o svém synovi Čeňkovi napsal vše, co se dalo, a další dítě ani knihu by pravděpodobně nepřežil. Čeňkovi už jsou tři, plínky zkušeně zaměnil za nočník.
humor
Ukázky

Deníček moderního fotra 3

179 Kč
143 Kč
Podivné historky ze života - 20%
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
humor
Ukázky

Podivné historky ze života

149 Kč
119 Kč
Ředitel a hydra - 20%
(2x)
Slavná tradice české humoristické literatury ze školního prostředí opět ožívá aneb Cesta do hlubin učitelovy duše.
humor
Ukázky

Ředitel a hydra

229 Kč
183 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
humor
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Tiché šlapací království - 20%

Nebojte se číst nahlas! Tiché šlapací království napsal Zdeněk Svěrák v šedesátých letech jako rozhlasovou pohádku. Ta byla v roce 1968 smazána jako nežádoucí. Její obsah totiž až příliš připomínal situaci v tehdejším Československu.

humor
Ukázky

Tiché šlapací království

152 Kč
122 Kč
Velká kniha vtipu - 20%
(1x)
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor
Ukázky

Velká kniha vtipu

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 104 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>