Nejprodávanější tituly - listopad 2020
detektivky

Vlk a dýka
(4x)
Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Uprostřed noci, bez jediné stopy.
detektivky
Ukázky

Vlk a dýka

349 Kč
Hrůzná vláda žen
(2x)
Detektivka ze série příběhů o Mary Russellové, učednici Sherlocka Holmese. Píše se rok 1921, a přestože se Mary stává bohatou dědičkou, nepřestává se toulat mlžnatým Londýnem v důmyslném přestrojení.
detektivky
Ukázky

Hrůzná vláda žen

313 Kč
Švábi
(1x)
Harry Hole bojuje s odvrácenou stranou Bangkoku. 2. díl krimi série o detektivu Harrym Holeovi. V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky
detektivky

Švábi

449 Kč
Noční oheň
(1x)

Případ Harryho Bosche a Renée Ballardové. Renée Ballardová zrovna na noční směně řeší úmrtí bezdomovce, když jí Harry Bosch přinese starý spis. Dostal ho od vdovy po svém učiteli Johnu Jacku Thompsonovi a týká se případu mladíka zavražděného skoro před třiceti lety v uličce, kde se kšeftovalo s drogami.

detektivky
Ukázky

Noční oheň

279 Kč
KAR
(3x)
Známý spisovatel se vrací do rodného města na základě anonymního písemného pozvání, aby pomohl vyřešit sérii nepochopitelných, zdánlivě nesouvisejících vražd. Karlovarský horor však pokračuje i za jeho pátrání po vrahovi.
detektivky

KAR

358 Kč
Úplně jiný příběh
(3x)
Během dovolené ve Finistere i Bretagni se setká šest Švédů: dva manželské páry a dva muži. Koupou se, podnikají výlety a také trochu flirtují.
detektivky

Úplně jiný příběh

359 Kč
Noční lov
(5x)
Detektiv šéfinspektor Erika Fosterová a její tým čelí další nebezpečné výzvě! Thriller, který vám nedá spát! Další kniha od autora Dívky v ledu.
detektivky

Noční lov

404 Kč
Temné hlubiny
(6x)
Když dostane detektiv šéfinspektor Erika Fosterová tip, že by klíčový důkaz ve velkém drogovém případu mohl být ukryt v zatopeném lomu na okraji Londýna, nařídí jeho prohledání. Z hlubin však její kolegové vyzdvihnou nejen důkazy k tomuto případu, ale i kostru malého dítěte.
detektivky

Temné hlubiny

404 Kč
Kritik
(2x)
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky

Kritik

296 Kč
Složka 64
(7x)
Čtvrtý případ Carla Morcka a jeho oddělení Q. V roce 1987 došlo k řadě zmizení osob, jež spojovala jedna osoba a její životní osud.
detektivky

Složka 64

314 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 690 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 69 > >>