Nejprodávanější tituly - listopad 2020
detektivky

Pomsta - 11%
V očích veřejnosti je za hrdinu: vrah, jehož oběťmi jsou usvědčení pedofilové. Dva muži jsou již mrtví - umučil je k smrti.
detektivky

Pomsta

358 Kč
318 Kč
Žízeň - 11%
(3x)
Harry Hole si chce užívat spokojený život s Ráchel a poklidně vyučovat na policejní akademii.
detektivky
Ukázky

Žízeň

494 Kč
439 Kč
Čarostřelec
(3x)
Cesta z Reichenbergu do Hejnic se klikatí strmým, zalesněným průsmykem. Stmívá se, nad horami vyje a běsní sněhová bouře.
detektivky

Čarostřelec

239 Kč
Děvčátko - 11%
Uprostřed poklidného květnového dne je přepadena banka v samém centru Prahy a osamělý střelec v ní drží nevinné rukojmí.
detektivky

Děvčátko

224 Kč
199 Kč
Vraždy v Cherringhamu - Mrtvá v Temži - 11%
(1x)
Cherringham je klidné městečko, kde čas plyne pomalu a nic zvláštního se neděje. Dokud se jednoho dne neobjeví v řece nad jezem tělo mrtvé ženy. Sarah nevydrží nečinně přihlížet bezradné policii, které se nedaří vypátrat vraha její přítelkyně.
detektivky

Vraždy v Cherringhamu - Mrtvá v Temži

206 Kč
183 Kč
Hra na smrt - 11%
Mistrovská švédská variace záhady zamčeného pokoje plná napětí, nečekaných zvratů a psychologických pastí, zasazená do blízké a ne tak nepravděpodobné budoucnosti.
detektivky

Hra na smrt

269 Kč
239 Kč
Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl - 11%
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.
detektivky

Jičínské pole mrtvých - Letopisy královské komory 12. díl

287 Kč
255 Kč
Přízrak na blatech - 58%
S Sherlockem Holmesem a jeho chytrou mladou ženou Mary Russellovou se vydáme do Dartmooru, na známá strašidelná blata plná vřesu a pitoreskních skalních útvarů, kde slavný detektiv před lety vyřešil svůj nejznámější případ: ten o psu baskervillském.
detektivky
Ukázky

Přízrak na blatech

238 Kč
99 Kč
Muž naruby - 58%
(4x)
Horami na jihu Francie obchází vlk-zabiják. Nejdřív trhá jen ovce, když ale zardousí první lidskou oběť, začnou krajem kolovat řeči o návratu vlkodlaka, „muže naruby“, a zemi zachvátí strach zděděný po předcích.
detektivky

Muž naruby

238 Kč
99 Kč
V mrazivých časech - 38%
(1x)
Na počátku vyšetřování je několik zdánlivých sebevražd, které zaujmou komisařovu pozornost, protože se u každé z nich najde nakreslené prapodivné znamení, naznačující, že věci se zřejmě nemají tak, jak na první pohled působí.
detektivky

V mrazivých časech

303 Kč
189 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 708 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 71 > >>