Nejprodávanější audioknihy na CD - listopad 2020
detektivky

Deset malých černoušků - 11%
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.
detektivky

Deset malých černoušků

359 Kč
319 Kč
Klub sebevrahů - 11%
(1x)
Klub sebevrahů představují tři volně spojené příběhy prince Florizela z Bohemie.
detektivky

Klub sebevrahů

206 Kč
183 Kč
Lovec králíků - 11%
(3x)

Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o deseti malých králících, dejte se na útěk, protože právě tu před smrtí slyšely všechny oběti Lovce králíků. Joona Linna sedí už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou.

detektivky

Lovec králíků

332 Kč
295 Kč
Marco - 11%
(3x)

Žádné zákoutí není dost temné… Jak se ztratit v ulicích Kodaně, aby vás nenašel nikdo z rodinného klanu ani policie? Patnáctiletý Marco utíká před svým strýcem, který by ho chtěl zmrzačit, aby jako žebrák víc „vydělával“.

detektivky

Marco

296 Kč
263 Kč
Nepohřbený rytíř - 11%
Zahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy.
detektivky

Nepohřbený rytíř

269 Kč
239 Kč
Sál smrti - 11%
Druhý případ detektiva Li Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky

Sál smrti

305 Kč
271 Kč
To - 11%
(3x)
Americké město Derry ve státě Maine má už od svého vzniku znepokojivé statistiky úmrtnosti, především co se týče dětí a dospívajících… Každých sedmadvacet let tu nastává období plné smrti, které často vyvrcholí katastrofou, tragédií nebo masakrem.
detektivky

To

969 Kč
862 Kč
Vražda v Orient-expressu - 11%
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

detektivky

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
271 Kč
Maigret a jeho mrtvý - 11%

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

detektivky

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
239 Kč
Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář - 11%
Sherlock i Dr. Watson vstoupí do případu proslulého londýnského podvodníka a vyděrače. Když vše skončí jeho smrtí, nemají nejmenší důvod prozradit jméno vraha. Žena pana Munro tajně navštěvuje podivného pána se žlutou tváří v tajemném domě.
detektivky

Sherlock Holmes - Vyděrač / Žlutá tvář

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 107 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>