Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
děti a mládež

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích - 20%
Lottie Pumpkinová je obyčejná holka, která touží po tom stát se princeznou.Ellie Wolfová je princezna, která chce být obyčejnou holkou. Osud je svedl dohromady, ony šly svým přáním vstříc a své role si jednoduše prohodily.Staly se z nich nejlepší kamarádky a nyní je čeká druhý rok studia v Rosewood Hall.
děti a mládež
Ukázky

Zápisky z Rosewoodu – Princezna v nesnázích

259 Kč
207 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Země příběhů - Za hranice království - 20%
Pohádkami to jen začalo! Maskovaný muž prchá a Rada víl nevěří, že by pro Zemi příběhů mohl představovat vážné nebezpečí. Alex a Connor se proto opět musí spolehnout sami na sebe a na své nejlepší přátele: Mášenku, Jacka, Červenou Karkulku a Matku Husu.
děti a mládež
Ukázky

Země příběhů - Za hranice království

249 Kč
199 Kč
Zlobilky - 20%

Také rádi zlobíte rodiče? Přečtěte si o tom, jak se zlobit nevyplácí!  Byly jednou holčičky a ty moc a moc zlobily. Jedna si pořád vymýšlela, že ji něco kousne, druhá se nechtěla mýt, jiná stále na někoho neslušně ukazovala.

děti a mládež
Ukázky

Zlobilky

149 Kč
119 Kč
Zlodějský tanec - 20%
(2x)

Syn předurčený vládnout, zlodějka odhodlaná odkrýt pravdu. Nová série od autorky Kronik pozůstalých  Když zemře král Ballengerovy říše, jeho syn Jase se stává novým vládcem.

děti a mládež
Ukázky

Zlodějský tanec

279 Kč
223 Kč
Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
děti a mládež
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Kámoškami napořád - 20%
Báječní skořicoví šneci, čokoládové dortíky a hlavně noví kamarádi… Klárčino první dobrodružství v Čarokrásném knihkupectví může začít! Klárčina nejlepší přítelkyně Lenka se stěhuje do jiného města. To je pro obě kamarádky katastrofa! Klárku ale napadne úžasný plán – schovat Lenku.
děti a mládež
Ukázky

Kámoškami napořád

159 Kč
127 Kč
Psí hrdina - 20%
Přečtěte si příběh o tom, jak se z neduživého štěňátka stane psí hrdina! Lovecká fenka Asta přivede na svět pět štěňat. Jedno z nich, Arpy, se narodí s vykloubenou nožkou. Co se psem, který nechodí? Arpy se nevzdává a všechny hodně překvapí.
děti a mládež
Ukázky

Psí hrdina

161 Kč
129 Kč
Teta to zase plete - 20%

Jak se dají poplést pohádky? Přečtěte si třeba, jak čert a Káča tahali velikou řepu. Popletené pohádky? S tetou Bětou si jich užijete! Malí čtenáři kteří znají pohádky budou kulit oči, například jak princeznu Zlatovlásku musí Jiřík zachraňovat jako kdysi slepička svého kohoutka.

děti a mládež
Ukázky

Teta to zase plete

149 Kč
119 Kč
Anna ze Zeleného domu - 20%
(3x)
Nejslavnější kanadská kniha (nejen) pro děti, přeložená do více než čtyřiceti jazyků, převedená na filmové plátno i na divadelní prkna, kterou čtenáři po celém světě milují už více než sto let, to je Anna ze Zeleného domu.
děti a mládež
Ukázky

Anna ze Zeleného domu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 186 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 > >>