Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
děti a mládež

Rychlý jako vítr - 20%
(1x)
Majka je vzteky bez sebe. Třídní učitel ji nechal propadnout, což pro ni znamená jediné – místo vytouženého letního tábora s kamarádkou se bude celé prázdniny učit, a sice na venkově v hřebčinci své dosud nepoznané babičky.
děti a mládež
Ukázky

Rychlý jako vítr

209 Kč
167 Kč
Šest vran - 20%
(7x)
Za peníze se dá koupit všechno! Nebo aspoň to platí v Ketterdamu, ve kterém se nikdo nevyzná lépe, než Kaz Brekker, fenomenální podvodník a zloděj. A když se objeví neodolatelná zakázka? Je čas sehnat si pomocníky.
děti a mládež
Ukázky

Šest vran

339 Kč
271 Kč
Útěk za láskou - 20%
Mít za otce slavného herce není žádný med. Kvůli fanatikovi, který rodině vyhrožuje, musí Emma opustit své kamarády i školu a prchnout tisíce kilometrů daleko. To, co se zprvu jevilo jako nejhorší noční můra, je to nejlepší, co ji mohlo potkat.
děti a mládež
Ukázky

Útěk za láskou

149 Kč
119 Kč
Dcera - 20%
Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat jejich romantický příběh! O svém životě však nerozhoduje sama.
děti a mládež
Ukázky

Dcera

249 Kč
199 Kč
Dědečkův velký útěk - 20%
Jackův děda je už starý a zmatený:
* když jde do obchodu, zapomene si přezout papuče
* jí jen konzervy, z kterých vytváří nepoživatelné míchanice
* často si nemůže vzpomenout, jak se Jack jmenuje
děti a mládež
Ukázky

Dědečkův velký útěk

198 Kč
158 Kč
Královské pohádky - 20%
Nové pohádky známých českých autorůSnad každý z nás si někdy představoval, jaké by to bylo, žít na královském dvoře. Procházet zdobené komnaty paláce, užívat si napínavé rytířské turnaje a velkolepé hostiny ve vznešené společnosti.
děti a mládež
Ukázky

Královské pohádky

99 Kč
79 Kč
Lucinka a vánoční přání - 20%
Dokáže Lucinka zachránit Vánoce a každému splnit jeho vysněné přání?V malebném městečku se lidé už nemohou dočkat Vánoc. Letos totiž na velký strom na náměstí všichni zavěsí svá přání. Jednoho dne velký vítr přání pomíchá a začnou se dít zvláštní věci.
děti a mládež
Ukázky

Lucinka a vánoční přání

99 Kč
79 Kč
Ódinovo dítě
(6x)
První díl fantasy trilogie Havraní kruhy.
děti a mládež
Ukázky

Ódinovo dítě

199 Kč
Pan Buřtík a pan Špejlička - 20%
Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek, druhý jako tyčka.
děti a mládež
Ukázky

Pan Buřtík a pan Špejlička

209 Kč
167 Kč
První konec - 20%
Kolikrát můžete ztratit člověka, kterého milujete? Osudem Katherine a Matthewa je rodit se stále znovu a znovu, století za stoletím. Jejich přítomnost pokaždé změní historii o fous k lepšímu a pokaždé se do sebe beznadějně zamilují, ale osud je vždy tragicky rozdělí.
děti a mládež
Ukázky

První konec

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 186 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 > >>