Nejprodávanější knihy - listopad 2020
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí
Kniha vznikla na základě tzv. Reithových přednášek, k nimž je již přes 60 let každý rok vyzván jeden významný světový vědec.
medicína

Krátký výlet po lidském vědomí

89 Kč
Panická porucha - 11%
Seznamte se s jednou z nejčastějších psychických poruch! Potkává lidi nezávisle na jejich inteligenci, vzdělání či síle osobnosti.
medicína

Panická porucha

431 Kč
383 Kč
Péče o psychiku onkologicky nemocných
Cílem knihy je pomoci sestrám v komunikaci s onkologicky nemocným, pochopit ho a zároveň předcházet vlastnímu syndromu vyhoření.
medicína

Péče o psychiku onkologicky nemocných

89 Kč
Perinatální paliativní péče - 11%
Kniha je zaměřena především na psychosociální péči o rodiče, i když se samozřejmě týká i péče o umírající a zemřelé novorozence. Právě péče o rodiče bývá pro zdravotníky v takové situaci psychicky náročnější a jsou v ní často nejistí.
medicína

Perinatální paliativní péče

296 Kč
263 Kč
Sociální a preventivní pediatrie v současném pojetí
Publikace podává kvalifikovaný a komplexně zpracovaný přehled základních a souvisejících aspektů sociální pediatrie v kontextu historického vývoje i současnosti, jakož i ucelený vhled do systému péče „o děti ve zvlášť obtížných situacích“.
medicína

Sociální a preventivní pediatrie v současném pojetí

269 Kč
Vděčnost - 12%
(1x)
Ve čtveřici esejí, které světoznámý neurolog Oliver Sacks napsal na sklonku svého života, se jejich autor vyrovnává se stárnutím, nemocí a smrtí.
medicína

Vděčnost

102 Kč
90 Kč
Virginia Satirová - 11%
Kniha psychologických esejů z pera Virginie Satirové spatřila světlo světa dlouho po její smrti. Tohoto úkolu se společně s týmem editorů ujal její blízký spolupracovník John Banmen, který vybral a upravil některé autorčiny starší texty.
medicína

Virginia Satirová

251 Kč
223 Kč
Dárci orgánů - 11%
Transplantace orgánů v průběhu posledních 20 let postupně přestaly být vnímány jako experimentální terapeutická volba a staly se součástí hlavního proudu moderní medicíny.
medicína

Dárci orgánů

536 Kč
476 Kč
Doprovázení v ošetřovatelství I
V předkládané publikaci naleznou české zdravotní sestry klíčové dovednosti, které potřebují k tomu, aby mohly správně poskytovat kvalitní péči, podporu a doprovázení pacientů.
medicína

Doprovázení v ošetřovatelství I

89 Kč
Fyziologie a patologická fyziologie - 11%
První domácí učebnice a monografie, která propojuje jedny ze základních předmětů studia medicíny, tzn. fyziologii a patologickou fyziologii. Kniha vychází z osnov výuky obou předmětů na lékařských fakultách, ale poukazuje i na jejich praktické užití.
medicína

Fyziologie a patologická fyziologie

1 079 Kč
959 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 208 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 21 > >>