Nejprodávanější e-knihy - listopad 2020
diety

Ketodieta
Ketogenická dieta dnes patří k nejoblíbenějším dietám a z dobrého důvodu. Prokázalo se, že pokud se aplikuje správně, spaluje tuk, omezuje záněty, pomáhá v boji s nádorovými onemocněními, vyrovnává hladiny hormonů a bakterií trávicího traktu, přispívá k léčbě neurologických chorob.
diety
Ukázky

Ketodieta

249 Kč
Kuchařka při onemocnění dnou
Kuchařka z edice Vaříme s dietní sestrou je určená pacientům, kterým byla diagnostikována dna a vysoká hladina kyseliny močové. Kuchařka od nutriční terapeutky z IKEMu je návodem na stravování v akutním stadiu nemoci, ale i pomocníkem ve výběru potravin ve stadiu chronického onemocnění k předcházení problémů.
diety
Ukázky

Kuchařka při onemocnění dnou

149 Kč
Keto Reset Dieta
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
diety
Ukázky

Keto Reset Dieta

329 Kč
Hravě, zdravě, bezlepkově
rpíte alergií na lepek? Máte zdravotní problémy, které vás omezují ve výběru jídel? Nebuďte smutní. Autorka této kuchařky vám ukáže, že nemusíte jídelní omezení považovat za tragédii, nýbrž za možnost a výzvu změnit svůj celkový životní styl.
diety
Ukázky

Hravě, zdravě, bezlepkově

169 Kč
Hubnutí bez diet a cvičení
(2x)
Martina Králíčková ví, jak na to. Přitom diety nedrží. Nejí ani nízkotučné potraviny. Jí klidně i večer. Někdy hřeší. Dá si koláč, čokoládu, klobásu nebo smažené brambůrky. A přesto je štíhlá. Její jednoduchá pravidla vám ušetří spoustu trápení s dietami.
diety
Ukázky

Hubnutí bez diet a cvičení

175 Kč